Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Yu

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13632120035

WhatsApp : +8613632120035

Γραμμή Παραγωγής

        CheersLife Group Ltd, προϊόντα και ΔΑΝΤΕΛΛΑ εξαγωγής για 15 έτη.

- Τοποθετημένος στην πόλη Shoutou

- 53 υπάλληλοι σε εργαστήριο και 5300 τετραγωνικά μέτρα

- 13 μηχανές Saurer από την ελβετική οργάνωση για τη δαντέλλα κεντητικής

 

        Το CheersLife έχει την πλούσια εμπειρία στο χειρισμό των διαταγών για τους βαριούς αγοραστές με την επαγγελματική διαδικασία.

- Σταθερή αγορά πρώτης ύλης

- Ευνοϊκή διαχείριση συνέχειας διαταγών

- Αξιέπαινος έλεγχος χρονικής ανοχής & αποστολών

- Ανιχνεύσιμη ποιοτική αξιολόγηση (ακριβής σύμφωνα με OEKO-Tex 100 & το γραφείο Veritas)

- Εύκαμπτοι όροι πληρωμής

- Αξιοπρόσεκτη υπηρεσία μεταπώλησης

OEM / ODM

        Το Cheerslife έχει παράσχει τις ανώτερες λύσεις κατασκευαστών cOem & δαντελλών ODM από το 2004. Προσπαθούμε να υπερβούμε τις προσδοκίες σας για την υποστήριξη ποιότητας, παράδοσης και εξυπηρέτησης πελατών. Επιλέγοντας μας ως αξιόπιστο προμηθευτή τους για τη δαντέλλα, οι πελάτες σας θα απολαύσουν έναν υψηλό - η ποιότητα εξυπηρέτησης και οι λογικές τιμές, που οδηγούν τις επιχειρήσεις όπως H&M, Lindex και FILA σκέφτονται επίσης έτσι.

 

        Και το κεντρικό γραφείο Guangzhou και το γραφείο Shantou έχουν το τμήμα σχεδίου. Οι σχεδιαστές έχουν τα δάχτυλά τους σταθερά στο σφυγμό των πιό πρόσφατων τάσεων και των εξελίξεων στη βιομηχανία. Εκτός από για τους σχεδιαστές περιοχών, Cheerslife συμβουλεύεται επίσης τα freelancers πέρα από τον κόσμο, ο οποίος διευρύνει τα σχέδια όχι μόνο σε αριθμό αλλά και στο ύφος. Πάνω από 800 νέα σχέδια προωθούνται από Cheerslife ετησίως. Για να ικανοποιήσει την παγκόσμια αγορά, Cheerslife έχει τη συλλογή που καλύπτει τη μεγάλη έκταση των σχεδίων από το κλασικό ύφος με τις σύγχρονες επιρροές, στις πιό πρόσφατες τάσεις και τις τεχνολογίες εξεχουσών θέσεων.

Ε & Α

Ανεξάρτητο αναπτυγμένο σχέδιο 


        Το Cheerslife υπογραμμίζει στη δημιουργία και την καινοτομία. Η επιχείρηση προωθεί περίπου 800 ανεξάρτητα αναπτυγμένα σχέδια κάθε χρόνο. Ως εκ τούτου, κάθε σχέδιο είναι προτέρημα. Επιπλέον, με την εκτενείς έρευνα και την ανάπτυξη, Cheerslife δημιουργεί τις αυριανές τάσεις, τα χρώματα και τις αληθινά καινοτόμες δαντέλλες όλων των πλατών και των τύπων. Η ατελείωτη δημιουργικότητα ενσωματώνει τις άφθονες μορφές θα καλύψει τις διάφορες απαιτήσεις.