Κεντημένη δαντελλών κορδελλών περιποίηση δαντελλών του Tulle βαμβακιού νάυλον για τους σχεδιαστές μόδας

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: GuangDong
Μάρκα: Cheerslife
Πιστοποίηση: OEKO-TEX STANDARD 100
Αριθμό μοντέλου: QB15011
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000 υάρδες
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 200 ναυπηγεία/ρόλος, μεμονωμένη συσκευασία τσαντών
Χρόνος παράδοσης: 1-2 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 500000 ναυπηγεία το μήνα

 

Κεντημένη δαντελλών περιποίησης κορδελλών περιποίηση δαντελλών του Tulle βαμβακιού νάυλον για τους σχεδιαστές μόδας

 

 

❤ Για CheersLife ❤

 

◆With εμπειρία 14 ετών στον υφαντικό τομέα, με τον εξοπλισμό προόδου, τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, τη σημαντική παραγωγή και τη Ομάδα Διοίκησης. 

γρήγορα και ανεφοδιασμός πρώτων υλών αρκετά. Τα ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ θα σταλούν για την αξιολόγησή σας.

πιστοποιητικό oeko-TEX το ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΈΝΟ 100 και οι σχετικές εκθέσεις δοκιμής, αποφεύγουν τα δηλητηριώδη και επιβλαβή προϊόντα.

η ◆Factory άμεση τιμή, εξασφαλίζει ποιότητα, εγγύηση παράδοσης, ανησυχία-ελεύθερη μετά από την υπηρεσία.

υπάλληλοι 53στοεργαστήριοκαι5300τετραγωνικάμέτρα,13μηχανέςαπότηνελβετικήοργάνωσηγιατηδαντέλλακεντητικής.

τα ◆Any μεγέθη, υλικά, χρώμα, σχέδιο είναι διαθέσιμα. Μπορούμε ακριβώς να κάνουμε τα αγαπημένα προϊόντα πελατών, η έντονη διορατικότητα στη μόδα στο σπίτι και ξένος μπορεί να πάρει την πρωτοβουλία να ωθήσει η νέα δημιουργία αξίας.

◆Support σχέδιο συνήθειας και βαφή των υπηρεσιών για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σας. Επαγγελματικοί σχεδιαστές για να παρέχει σε σας τις πρώτης τάξεως υπηρεσίες και τις προτάσεις σχεδίου.

 

 

Κεντημένες προδιαγραφές κορδελλών περιποίησης δαντελλών:

 

Στοιχείο προϊόντων QB15011
Εμπορικό σήμα Cheerslife
Χρώμα οποιοδήποτε χρώμα
Υλικό βαμβάκι στο νάυλον πλέγμα
MOQ 1000 ναυπηγεία
Χρόνος παράδοσης 1-2 εβδομάδες
Όρος πληρωμής T/T L/C ...... κ.λπ.

 

 

Νάυλον περιγραφή περιποίησης δαντελλών του Tulle βαμβακιού:

-Επιλεγμένο φυσικό νήμα βαμβακιού, μη ρυπογόνο, υψηλής ποιότητας νάυλον πλέγμα, μεγάλο για το ευαίσθητο δέρμα.
-Το επαγγελματικό διακριτικού και καθιερώνοντος τη μόδα σχέδιο ομάδων σχεδιαστών, κάνει τη ζωή να γίνουν διακριτική και τη μόδα.
-Η χρησιμοποιημένη φιλική προς το περιβάλλον βαφή, απολύτως χωρίς αζωτούχα και περιεκτικότητα σε φορμαλδεΰδη είναι μέσα σε μια τυποποιημένη σειρά.
-Η σταθερότητα υψηλού χρώματος, περιλαμβάνει τον ήλιο, το σαπούνισμα, τη διαπνοή, την τριβή, το βούρτσισμα, το σιδέρωμα, το αέριο σωλήνων και άλλες σταθερότητες.
-Οι σχετικά εκθέσεις δοκιμής και το πιστοποιητικό oeko-TEX είναι διαθέσιμες στην προσφορά.
-Παρουσιάστε πραγματικό, θαυμάσιο και μόνιμο χρώμα, όμορφος ζωηρός. Μετά από την επαναλαμβανόμενη πλύση, το χρώμα είναι ακόμα φωτεινό όπως νέο.

 

 

Κεντημένη εφαρμογή περιποίησης δαντελλών:

 

Η χρήση της περιποίησης δαντελλών είναι πολύ ευρεία, καλύπτοντας σχεδόν την ολόκληρη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, οι κεντημένες περιποιήσεις δαντελλών είναι κατάλληλες για τα φορέματα γυναικών, τη φούστα, το εγχώριο κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, την κουρτίνα, τα τοποθετώντας στο κρεβάτι άρθρα, την ενδυμασία, τη βιοτεχνία, την μπλούζα, κ.λπ. Όλα τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα μπορούν να προστεθούν σε μερικά από τα όμορφα στοιχεία δαντελλών, να δέσει την περιποίηση είναι πολύ λεπτό, ακόμα κι αν υπάρχει πολυστρωματικό σχέδιο δεν θα αισθανθεί βαρύς, και ο λεπτός θα δώσει ένα φρέσκο συναίσθημα κομψού.

 

 

Εξυπηρέτηση πελατών CheersLife:

 

Υπηρεσία προσαρμογής δαντελλών προσφοράς Cheerslife. Το πλεονέκτημα είναι να αλλάξει με τις αλλαγές στην αγορά, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και οι τάσεις μόδας, μόνο προσαρμογή δαντελλών για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες αγοράς, αυτό δεν θα οδηγήσουν στη σοβαρές ομοιογένεια και την υπερχωρητικότητα δαντελλών. Ο κατασκευαστής δαντελλών Cheerslife έχει την Ε&Α και σχεδιάζει τις ικανότητες, έχουμε την καλύτερη λύση για σας, και παρέχουμε όλη την υποστήριξη που πρέπει να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα, ή την αξία, ή και των δύο, από ο, τιδήποτε προϊόντα αγοράζετε. 

 

Έχουμε πάντα ένα μάτι στην καλή εξυπηρέτηση πελατών δεδομένου ότι λαμβάνουμε τις διαταγές. Οι αναθεωρήσεις σας για αυτόν τον νέο έφθασαν στοιχείο θα μας βοηθήσουν να πιάσουμε τα πράγματα που στρέφεστε και καθιστάτε τα πράγματα καλύτερα. 


Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση για τη διαταγή και το προϊόν, pls μας στείλετε το μήνυμα. Θα απαντήσουμε το μήνυμά σας μέσα σε 24 ΩΡΕΣ.

 

 

Κεντημένη δαντελλών κορδελλών περιποίηση δαντελλών του Tulle βαμβακιού νάυλον για τους σχεδιαστές μόδας

κεντημένη δαντελλών περιποίησης κορδελλών περιποίηση δαντελλών του Tulle βαμβακιού νάυλον για τη λεπτή, λουλούδι-διαμορφωμένη προεξοχή εργασίας σχεδιαστών μόδας, ισχυρή αίσθηση τρισδιάστατου.

Κεντημένη δαντελλών κορδελλών περιποίηση δαντελλών του Tulle βαμβακιού νάυλον για τους σχεδιαστές μόδας

το κεντημένο βαμβάκι κορδελλών περιποίησης δαντελλών που η νάυλον περιποίηση δαντελλών του Tulle για τους σχεδιαστές μόδας ήταν επιδεικνύεται υπό μορφή λουλουδιών πλέγματος, η άκρη κυμάτων παρουσιάζει στο κλωστοϋφαντουργικό προϊόν ή τον ιματισμό.

Κεντημένη δαντελλών κορδελλών περιποίηση δαντελλών του Tulle βαμβακιού νάυλον για τους σχεδιαστές μόδας

Στοιχεία επικοινωνίας
Shine Lin

WhatsApp : 8613632120567