Γαλλικό Guipure ύφασμα δαντελλών της Βενετίας, υδροδιαλυτή δαντέλλα πολυεστέρα για τα φορέματα γυναικών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: GuangDong
Μάρκα: Cheerslife
Πιστοποίηση: OEKO-TEX STANDARD 100
Αριθμό μοντέλου: QA10206
Ποσότητα παραγγελίας min: 500 υάρδες
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 200 ναυπηγεία/ρόλος, μεμονωμένη συσκευασία τσαντών
Χρόνος παράδοσης: 1-2 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 500000 ναυπηγεία το μήνα
Δείγματος: Ελεύθερος-A4 ύφασμα δαντελλών μεγέθους το στοιχείο: ίνα πολυεστέρα ή γάλακτος
Πλάτος: 130 εκατ. Χρώμα: DTM
Κατάλληλος για τις θέσεις: Η λεωφόρος και η καθημερινή περίπτωση Τιμή: Reasonable, Competitive, Factory Price
Υψηλό φως:

chemical lace fabric

,

water soluble lace fabric

 
Γαλλικό Guipure ύφασμα δαντελλών της Βενετίας, υδροδιαλυτή δαντέλλα πολυεστέρα για τα φορέματα γυναικών

 

 

Αυτό που είναι υδροδιαλυτό ύφασμα δαντελλών:

 

Το σχέδιο κεντά το υδροδιαλυτό μη υφανθε'ν, κεντημένο αγαθό που τίθεται μετά από τον τύπο, που τίθεται στο βραστό νερό που μαγειρεύει, έτσι ώστε το μη υφανθε'ν λειωμένο μέταλλο, αφήνοντας η ίδια την κεντητική. Η δαντέλλα κεντητικής σε μια μεγάλη κατηγορία, που βασίζεται στο υδροδιαλυτό μη υφανθε'ν ύφασμα, με viscose το νήμα ινών για την κεντητική, κεντητική μηχανών κεντητικής στο τέλος του υφάσματος από τον υπολογιστή, και έπειτα θερμαμένος υδροδιαλυτό σε μη υφανθε'ντα το κατώτατο ύφασμα λειώνει, αφήνοντας μια τρισδιάστατη δαντέλλα. Η κεντητική δένει ένα ευρύ φάσμα των σχεδίων, περίπλοκη κεντητική εμφάνιση, ομοιόμορφος, ζωηρός, πλήρης της καλλιτεχνικής αίσθησης και τρισδιάστατος.

 

 

Υδροδιαλυτά χαρακτηριστικά γνωρίσματα υφάσματος δαντελλών:

 

1. Η καλή διαλυτότητα νερού, σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες, μπορεί να διαλυθεί εντελώς στο ζεστό νερό.
2. Καλύτερες μηχανικές ιδιότητες. (Δύναμη, πλαστικότητα, σκληρότητα, ανθεκτικότητα αντίκτυπου, πολλαπλάσια αντίσταση αντίκτυπου και όρια κούρασης, κ.λπ.)
3. Καλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες: Σε όλες τις ίνες, μόνο κατώτερες από ακρυλικό, μετά από τη μακροπρόθεσμη έκθεση, η δύναμη μειώθηκε ελαφρώς.
4. Hygroscopicity είναι καλύτερο από οι ακρυλικές μη συνεχείς ίνες ινών, οι επανακτήσεις υγρασίας υπό τον τυποποιημένο όρο είναι της 5.6.0%, καλή εκτέλεση νηματοποίησης.
5. Φυσική βιοδιασπασιμότητα: Οι υδροδιαλυτές ίνες είναι φυσικά βιοδιασπάσιμες ή γρήγορα διασπάσιμες στα ενεργά απόβλητα μετά από να διαλυθούν στο νερό, και δεν προκαλούν οποιαδήποτε περιβαλλοντική ρύπανση.

 

 

Υδροδιαλυτές προδιαγραφές δαντελλών:

 

Στοιχείο προϊόντων QA10206
Εμπορικό σήμα Cheerslife
Χρώμα οποιοδήποτε χρώμα
Υλικό Μετάξι πολυεστέρα/γάλακτος
MOQ 500 ναυπηγεία
Χρόνος παράδοσης 1-2 εβδομάδες
Όρος πληρωμής T/T L/C ...... κ.λπ.

 


Υδροδιαλυτή εφαρμογή υφάσματος δαντελλών:

 

Τα περισσότερα υδροδιαλυτά υφάσματα δαντελλών δίνουν μια δύσκαμπτη οπτική επίδραση, με ένα δύσκαμπτο συναίσθημα των μαλακών σχεδίων κεντητικής και τα σχέδια, είναι ένας μοναδικός οπτικός αντίκτυπος. Επομένως, τα υδροδιαλυτά υφάσματα δαντελλών χρησιμοποιούνται ευρέως στη ζωή. Στη καθημερινή ζωή, τα υδροδιαλυτά υφάσματα δαντελλών χρησιμοποιούνται στην ενδυμασία περισσότερων, αλλά αφ' ετέρου βαθμιαία αναπτυγμένος στα παπούτσια και τα καπέλα, τις τσάντες, εγχώρια μαλακή εγκατεστημένη, τις βιοτεχνίες και άλλες βιομηχανίες.

 

 

Γιατί επιλέξτε τον κατασκευαστή δαντελλών Cheerslife:

 

Το Cheerslife εμμένει στην αρχή «υψηλή - προϊόντα ποιοτικών δαντελλών, λογικές τιμές και της αρχής και του σκοπού καλών υπηρεσιών», σοβαρή δέσμευση για τους πελάτες μας:

 

Κατ' αρχάς, Cheerslife Group Ltd. εγγυήσεις ότι τα προϊόντα που κατασκευάζονται από το εργοστάσιο πραγματοποιούνται αυστηρά σύμφωνα με τα σχετικά εθνικά πρότυπα, και τα αναρμόδια προϊόντα δεν θα αφήσουν ποτέ το εργοστάσιο.

 

Δεύτερον, η εγγυητική περίοδος ποιότητας των προϊόντων της επιχείρησης είναι τρεις μήνες. Εντός της περιόδου εξουσιοδότησης, ο χρήστης έχει οποιαδήποτε αντίρρηση στην ποιότητα των προϊόντων, η επιχείρηση έκανε τα σχόλια μέσα σε 24 ώρες, και είναι αρμόδια για την ανάκληση ελαττωματικών προϊόντων, την ελεύθερη αντικατάσταση ή την επιστροφή σύμφωνα με τη τιμή αγοράς περίοδος εξουσιοδότησης, ο χρήστης έχει οποιαδήποτε αντίρρηση στην ποιότητα των προϊόντων, η επιχείρηση έκανε τα σχόλια μέσα σε 48 ώρες, και είναι αρμόδια για την αντικατάσταση των ελαττωματικών προϊόντων που πληρώθηκε.

 

Η επιχείρησή μας ασχολείται τα προϊόντα δαντελλών, με τη καλή πίστη και τη win-win πολιτική. Έχουμε το σχέδιό μας, και μπορούμε επίσης να κάνουμε σύμφωνα με τα δείγματα πελατών. Είναι η ευχαρίστησή μας να έχουμε μια πιθανότητα να κάνει τα δείγματα για σας. Ελπίδα μπορούμε να προσφέρουμε μια καλή ποιότητα με τα ανταγωνιστικά αγαθά τιμών για σας. Είστε ευπρόσδεκτοι να μας στείλετε την έρευνα και να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας.

 

 

Γαλλικό Guipure ύφασμα δαντελλών της Βενετίας, υδροδιαλυτή δαντέλλα πολυεστέρα για τα φορέματα γυναικών 0

το γαλλικό guipure ύφασμα δαντελλών της Βενετίας, υδροδιαλυτή δαντέλλα πολυεστέρα για το φόρεμα γυναικών είναι δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο περισσότερες από 30 χώρες
Γαλλικό Guipure ύφασμα δαντελλών της Βενετίας, υδροδιαλυτή δαντέλλα πολυεστέρα για τα φορέματα γυναικών 1

το γαλλικό guipure ύφασμα δαντελλών της Βενετίας, υδροδιαλυτή δαντέλλα πολυεστέρα για την υποστήριξη φορεμάτων γυναικών προσάρμοσε το σχέδιο και βάφοντας την υπηρεσία χρώματος, καλύψτε όλες τις απαιτήσεις σας

Γαλλικό Guipure ύφασμα δαντελλών της Βενετίας, υδροδιαλυτή δαντέλλα πολυεστέρα για τα φορέματα γυναικών 2

Στοιχεία επικοινωνίας
Shine Lin

WhatsApp : +8613632120567