Άσπρο κεντημένο Floral δαντελλών υφάσματος γάλακτος ύφασμα πλέγματος μεταξιού νάυλον για το γάμο

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: GuangDong
Μάρκα: Cheerslife
Πιστοποίηση: OEKO-TEX STANDARD 100
Αριθμό μοντέλου: QA10575
Ποσότητα παραγγελίας min: 200 υάρδες
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 200 ναυπηγεία/ρόλος, μεμονωμένη συσκευασία τσαντών
Χρόνος παράδοσης: 1-2 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 500000 ναυπηγεία το μήνα
το στοιχείο: Μετάξι γάλακτος, νάυλον πλέγμα Δείγματος: Ελεύθερος-A4 ύφασμα δαντελλών μεγέθους
Πλάτος: 130 εκατ. Χρώμα: DTM
Κατάλληλος για τις θέσεις: Γάμος, κόμμα και καθημερινή περίπτωση Τιμή: Reasonable, Competitive, Factory Price
Υψηλό φως:

wedding lace fabric by the yard

,

embroidered mesh fabric by the yard

 

Άσπρο κεντημένο δαντελλών υφάσματος Floral δαντελλών γάλακτος ύφασμα πλέγματος μεταξιού νάυλον για το γάμο

 

 

Κεντημένη διαδικασία παραγωγής υφάσματος δαντελλών:

 

Το πρώτο πιάτο λογισμικού CAD κεντητικής, παράγει τις αποδείξεις, το πρόγραμμα κεντητικής, και το σχέδιο θα τοποθετηθεί στο δίσκο έχει μια μονάδα δίσκου υπολογιστών, αντίστοιχα, υπό έλεγχο του προγράμματος, ο υπολογιστής θα αντικατασταθεί με τις συντεταγμένες του πλαισίου Χ, η κατεύθυνση Υ του ποσού μετατόπισης ισοδύναμου με το ηλεκτρικό σήμα που στάλη στο Χ, Υ, ενιαία επεξεργασία ταχύτητας μηχανών Ζ, η παραγωγή τριφασικά έξι κτύπησε τον αριθμό, ο ενισχυτής πεδίων ενισχυτών δύναμης, κόκκινος κλάδος Χ, βήμα Υ οι κινήσεις μηχανών το τεντώνοντας πλαίσιο για να ολοκληρώσει τη μετακίνηση τροφών μεταξύ του Χ και του Υ. Συγχρόνως, η stepper Ζ μηχανή οδηγείται για να οδηγήσει βελόνα για πάνω-κάτω τη μετακίνηση έτσι ώστε η κεντητική μπορεί να συνεχίσει συνεχώς.


Ένα περαιτέρω βήμα στη μηχανή μέσω των σύγχρονων οδοντωτών κινήσεων ζωνών η επικεφαλής περιστροφή μηχανισμών κίνησης, το κεφάλι ενός συγκεκριμένου μηχανισμού έτσι ώστε ο μηχανισμός μολύβδου και η βελόνα παίρνουν το προβάδισμα για να κάνουν τη γραμμή, η επόμενη μετακίνηση, που διαπερνά το ύφασμα περιστροφή μηχανισμών γάντζων νημάτων γάντζων, έτσι ώστε το ανώτερο νήμα γύρω από την κατοχή περίπτωσης μασουριών της κατώτατης γραμμής πάρτε τη μετακίνηση σωμάτων νημάτων, που μεταβιβάζει τα νουντλς, σφίγξτε τη βελονιά, προετοιμάστε το επόμενο τμήμα γραμμών νουντλς βελονιών. Χ, stepper Υ μηχανή μέσω της σύγχρονης οδοντωτής ζώνης και άλλα όργανα είναι οδηγημένα πλαίσιο και ύφασμα μεταξιού για την κίνηση αεροπλάνων. Το ύφασμα για να είναι κεντημένα σημεία βελονιών που στέλνονται στην κεντητική βελόνων, τη βελόνα πάνω-κάτω την ταχύτητα της μετακίνησης και της τεντώνοντας κατεύθυνσης μετακίνησης πλαισίων, το ποσό μετακίνησης και το συντονισμό της ταχύτητας μετακίνησης, έτσι ώστε τα ανώτερα και χαμηλότερα σκέλη που ράβονται στο ύφασμα κάνουν τη διπλή κλειδαριά να ράψει. Όταν η κεντητική συνεχίζεται συνεχώς, ολοκληρώστε το σχέδιο της δαντέλλας κεντητικής υπολογιστών.

 

 

Κεντημένη σταθερότητα χρώματος υφάσματος δαντελλών:

 

Η σταθερότητα χρώματος αναφέρεται στο βαμμένο ύφασμα στο στάδιο της χρησιμοποίησης ή στην επόμενη επεξεργασία, η χρωστική ουσία ή χρωματίζει υπό την επήρεια τους διάφορους εξωτερικούς παράγοντες, η δυνατότητα να διατηρηθεί η αρχική θέση χρώματος.
Η σταθερότητα χρώματος είναι πολύπλευρη, γενικά σημαντικότερος περιλάβετε τον ήλιο, το σαπούνισμα, τη διαπνοή, την τριβή, το βούρτσισμα, το σιδέρωμα, το αέριο σωλήνων και άλλες σταθερότητες.
Η αξιολόγηση της σταθερότητας χρωστικών ουσιών, το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν πρέπει να βαφτεί στη διευκρινισμένη συγκέντρωση χρώματος μπορεί να συγκριθεί, που οφείλεται στις διαφορετικές συγκεντρώσεις λεκιάσματος, η μετρημένη σταθερότητα θα είναι επίσης διαφορετική. Οι μέθοδοι δοκιμής για τη σταθερότητα των βαμμένων υφασμάτων πρέπει να πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τη μέθοδο που ορίζεται από το κράτος. Τα πρότυπα για τις διάφορες σταθερότητες υπόκεινται επίσης στα εθνικά πρότυπα.

 

 

Κεντημένες προδιαγραφές υφάσματος δαντελλών:

 

Στοιχείο προϊόντων QA10575
Υλικό Πολυεστέρας, νάυλον πλέγμα
Χρώμα οποιοδήποτε χρώμα
Εμπορικό σήμα Cheerslife
MOQ 200Y
Χρόνος παράδοσης 3-5 εβδομάδες
Όρος πληρωμής T/T L/C ...... κ.λπ.

 

 

Διακρίνετε τη φιλική προς το περιβάλλον βαφή και γενικός βάφοντας τους κύριους δείκτες:

 

1. Η περιεκτικότητα σε φορμαλδεΰδη είναι υπερβολική. Οι γενικές χρωστικές ουσίες περιέχουν τη φορμαλδεΰδη, η περιεκτικότητα σε φορμαλδεΰδη της φιλικής προς το περιβάλλον βαφής είναι μέσα σε μια ορισμένη σειρά, λίγη ζημιά στο ανθρώπινο σώμα ή βασικός, αλλά η μεγαλύτερη μέρος της κανονικής περιεκτικότητας σε φορμαλδεΰδη χρωστικών ουσιών είναι υπερβολική έτσι ώστε το ανθρώπινο σώμα έχει βλαφθεί, ειδικά είναι το παιδί. Φιλική προς το περιβάλλον βάφοντας υπηρεσία προσφοράς Cheerslife, ασφαλής, υγιής και μη ρυπογόνος.


2. Εάν περιέχει αζωτούχο. Η φιλική προς το περιβάλλον βαφή απολύτως χωρίς αζωτούχο, αλλά γενική χρωστική ουσία είναι εκεί αυτό το πράγμα, αυτό το υλικό είναι μια σοβαρή καρκινογόνος ουσία, εφ' όσον εξ:άγω στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, περιορισμός αζωτούχος δεν μπορεί να εισαχθεί.


Η χρωστική ουσία, φυσικά, η διαφορά μεταξύ της φιλικής προς το περιβάλλον βαφής και της γενικής βαφής, εξαγωγή στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ιαπωνία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες πρέπει να χρησιμοποιήσει τη φιλική προς το περιβάλλον βαφή. Καταρχάς, οι πελάτες υπογραμμίζουν τη φιλική προς το περιβάλλον βαφή και ο υψηλός βαθμός του φιλικού προς το περιβάλλον βαμμένου χρώματος, η γενική βαφή δεν μπορεί να φθάσει σε αυτά τα πρότυπα χρώματος, έτσι η τιμή της φιλικής προς το περιβάλλον βαφής είναι πολύ υψηλότερη από τη γενική βαφή.

 

 

Γιατί επιλέξτε τον κατασκευαστή δαντελλών Cheerslife:

 

14έτηεπαγγελματικήςεμπειρίαςπαραγωγήςδαντελλών.

oeko-TEX τα ΠΡΌΤΥΠΑ που 100 πιστοποιητικό, αποφεύγουν τα δηλητηριώδη και επιβλαβή προϊόντα.

γρήγορα και ανεφοδιασμός πρώτων υλών αρκετά.

για να υποστηρίξει το σχέδιο συνήθειας και βαφή των υπηρεσιών για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σας. Επαγγελματικοί σχεδιαστές για να παρέχει σε σας τις πρώτης τάξεως υπηρεσίες και τις προτάσεις σχεδίου.

η πιό ◆Honest επιχείρηση, εξασφαλίζει ποιότητα, που εγγυάται την παράδοση, ανησυχία-ελεύθερη μετά από την υπηρεσία.

υπάλληλοι 53στοεργαστήριοκαι5300τετραγωνικάμέτρα,13μηχανέςαπότηνελβετικήοργάνωσηγιατηδαντέλλακεντητικής.

 

Το Cheerslife εμμένει στην αρχή «υψηλή - προϊόντα ποιοτικών δαντελλών, λογικές τιμές και της αρχής και του σκοπού καλών υπηρεσιών», σοβαρή δέσμευση για τους πελάτες μας:

 

Κατ' αρχάς, Cheerslife Group Ltd. εγγυήσεις ότι τα προϊόντα που κατασκευάζονται από το εργοστάσιο πραγματοποιούνται αυστηρά σύμφωνα με τα σχετικά εθνικά πρότυπα, και τα αναρμόδια προϊόντα δεν θα αφήσουν ποτέ το εργοστάσιο.

 

Δεύτερον, η εγγυητική περίοδος ποιότητας των προϊόντων της επιχείρησης είναι τρεις μήνες. Εντός της περιόδου εξουσιοδότησης, ο χρήστης έχει οποιαδήποτε αντίρρηση στην ποιότητα των προϊόντων, η επιχείρηση έκανε τα σχόλια μέσα σε 24 ώρες, και είναι αρμόδια για την ανάκληση ελαττωματικών προϊόντων, την ελεύθερη αντικατάσταση ή την επιστροφή σύμφωνα με τη τιμή αγοράς περίοδος εξουσιοδότησης, ο χρήστης έχει οποιαδήποτε αντίρρηση στην ποιότητα των προϊόντων, η επιχείρηση έκανε τα σχόλια μέσα σε 48 ώρες, και είναι αρμόδια για την αντικατάσταση των ελαττωματικών προϊόντων που πληρώθηκε.

 

Η επιχείρησή μας ασχολείται τα προϊόντα δαντελλών, με τη καλή πίστη και τη win-win πολιτική. Έχουμε το σχέδιό μας, και μπορούμε επίσης να κάνουμε σύμφωνα με τα δείγματα πελατών. Είναι η ευχαρίστησή μας να έχουμε μια πιθανότητα να κάνει τα δείγματα για σας. Ελπίδα μπορούμε να προσφέρουμε μια καλή ποιότητα με τα ανταγωνιστικά αγαθά τιμών για σας. Είστε ευπρόσδεκτοι να μας στείλετε την έρευνα και να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας.

 

 

Άσπρο κεντημένο Floral δαντελλών υφάσματος γάλακτος ύφασμα πλέγματος μεταξιού νάυλον για το γάμο 0

το άσπρο κεντημένο δαντελλών υφάσματος floral δαντελλών γάλακτος ύφασμα πλέγματος μεταξιού νάυλον για το γάμο είναι δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο περισσότερες από 30 χώρες

Άσπρο κεντημένο Floral δαντελλών υφάσματος γάλακτος ύφασμα πλέγματος μεταξιού νάυλον για το γάμο 1

άσπρο κεντημένο δαντελλών υφάσματος floral δαντελλών γάλακτος ύφασμα πλέγματος μεταξιού νάυλον για επιλεγμένα τα γάμος φυσικά, μη ρυπογόνα, υψηλής ποιότητας υλικά

Άσπρο κεντημένο Floral δαντελλών υφάσματος γάλακτος ύφασμα πλέγματος μεταξιού νάυλον για το γάμο 2

Στοιχεία επικοινωνίας
Shine Lin

WhatsApp : +8613632120567