Ο γάμος ντύνει το υδροδιαλυτό ύφασμα δαντελλών με τη χημική Floral δαντέλλα πολυεστέρα

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: GuangDong
Μάρκα: Cheerslife
Πιστοποίηση: OEKO-TEX STANDARD 100
Αριθμό μοντέλου: QA10923
Ποσότητα παραγγελίας min: 500 υάρδες
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 200 ναυπηγεία/ρόλος, μεμονωμένη συσκευασία τσαντών
Χρόνος παράδοσης: 1-2 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 500000 ναυπηγεία το μήνα
Δείγματος: Ελεύθερος-A4 ύφασμα δαντελλών μεγέθους το στοιχείο: ίνα πολυεστέρα ή γάλακτος
Πλάτος: 120 εκατ. Χρώμα: DTM
Κατάλληλος για τις θέσεις: Η λεωφόρος και η καθημερινή περίπτωση Τιμή: Reasonable, Competitive, Factory Price
Υψηλό φως:

chemical lace fabric

,

water soluble lace fabric

 
Υδροδιαλυτό ύφασμα δαντελλών με τη χημική Floral δαντέλλα πολυεστέρα για τα γαμήλια φορέματα

 

 

Αυτό που είναι υδροδιαλυτό ύφασμα δαντελλών:

 

Η υδροδιαλυτή δαντέλλα ανήκει στα προϊόντα δαντελλών κεντητικής, είναι βασισμένη στο υδροδιαλυτό μη υφανθε'ν ύφασμα, viscose νήμα ινών για την κεντητική, και έπειτα αντιμετωπισμένη με το ζεστό νερό για να διαλύσει το υδροδιαλυτό μη υφανθε'ν ύφασμα, που γίνεται guipure τη δαντέλλα. Η κεντητική δένει ένα ευρύ φάσμα των σχεδίων, περίπλοκη κεντητική εμφάνιση, ομοιόμορφος, ζωηρός, πλήρης της καλλιτεχνικής αίσθησης και τρισδιάστατος.


Κατά γενική ομολογία, η μηχανή για να κάνει την κεντητική στο υδροδιαλυτό έγγραφο, μετά από την επεξεργασία διάλυσης, το υδροδιαλυτό έγγραφο μακριά, που αφήνει τη μόνη τρισδιάστατη αίσθηση της δαντέλλας. Εντούτοις, η σχετικά συνηθισμένη δαντέλλα κεντητικής, δαντέλλα θα είναι πολλές βελονιές, έτσι η τιμή είναι ακριβότερη από τη μέση δαντέλλα κεντητικής.


Λόγω της μαλακής φύσης αυτού του υφάσματος δαντελλών, που έχει κερδίσει τον ομόφωνο έπαινο στη χρήση των ενδυμάτων, τα περισσότερα ενδύματα θα δώσουν προτεραιότητα σε τέτοια σχέδια δαντελλών. Η τεχνολογία της παραγωγής Cheerslife της υδροδιαλυτής δαντέλλας έχει γίνει ώριμη και ικανότερη να παραγάγει την υδροδιαλυτή δαντέλλα, αδίστακτη στην παραγωγή της υδροδιαλυτής βρασμένης» διαδικασίας δαντελλών «, ή στο βελονισμό έχει μια μοναδική έννοια της παραγωγής. Για να παραγάγει περισσότερη υψηλής ποιότητας υδροδιαλυτή δαντέλλα.

 

 

Πώς στη βαφή του υδροδιαλυτού υφάσματος δαντελλών:

 

Η ίνα που βυθίζεται σε μια ορισμένη υδάτινη λύση χρωστικών ουσιών θερμοκρασίας, οι κινήσεις χρωστικών ουσιών από τη φάση νερού στην ίνα, κατόπιν μειώνει βαθμιαία το ποσό νερού στη χρωστική ουσία, μετά από μια χρονική περίοδο, για να φθάσει στην ισορροπία. Οι χρωστικές ουσίες που μειώνονται στο νερό είναι οι χρωστικές ουσίες που κινούνται στις ίνες. Αυτή η χρωστική ουσία συνδυάζεται με το φαινόμενο στην ίνα, αποκαλούμενη βαφή.

1. Προσρόφηση: Όταν η ίνα στο λουτρό χρωστικών ουσιών, η χρωστική ουσία που διαδίδεται πρώτα στην επιφάνεια ινών, και έπειτα που μεταφέρεται βαθμιαία από τη λύση στην επιφάνεια ινών, η διαδικασία γνωστή ως προσρόφηση.

2. Διάχυση: Η χρωστική ουσία που προσροφάται στην επιφάνεια της ίνας διασκορπίζει στην ίνα έως ότου τείνει να είναι η συγκέντρωση χρωστικών ουσιών σε κάθε μέρος της ίνας ομοιόμορφη.

3. Σταθεροποίηση: Είναι η διαδικασία του συνδυασμού χρωστικών ουσιών και ινών, με τις διαφορετικές χρωστικές ουσίες και τις ίνες, ο συνδυασμός διαφορετικών τρόπων.

 

 

Υδροδιαλυτές προδιαγραφές δαντελλών:

 

Στοιχείο προϊόντων QA10923
Εμπορικό σήμα Cheerslife
Χρώμα οποιοδήποτε χρώμα
Υλικό Μετάξι πολυεστέρα/γάλακτος
MOQ 500 ναυπηγεία
Χρόνος παράδοσης 1-2 εβδομάδες
Όρος πληρωμής T/T L/C ...... κ.λπ.

 


Υδροδιαλυτή εφαρμογή υφάσματος δαντελλών:

 

Τα υδροδιαλυτά υφάσματα δαντελλών είναι κατάλληλα για τα φορέματα γυναικών, φούστα, εγχώριο κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, κουρτίνα, τοποθετώντας στο κρεβάτι άρθρα, ενδυμασία, βιοτεχνία, μπλούζα, η υδροδιαλυτή δαντέλλα κ.λπ. είναι μια από τη δαντέλλα κεντητικής. Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι που είναι εκεί με ή χωρίς κατώτατο σημείο. Η υδροδιαλυτή δαντέλλα χωρίς κατώτατη βαφή θα είναι μια ορισμένη διακένωση. Η περιοχή ραψίματος είναι ραμμένη με τα νήματα κεντητικής που διαμορφώνουν ένα συνεχές μοτίβο. Κατόπιν, οι περιοχές ραψίματος αφαιρούνται και μόνο η κεντητική παραμένει. Το ράβοντας έδαφος αποτελείται από ένα υδροδιαλυτό ή μη-θερμότητα-ανθεκτικό υλικό. Οι υδροδιαλυτές δαντέλλες επιτρέπουν την εύκολες προσαρμογή και την επέκταση από τους σχεδιαστές. Cheerslife Group Ltd. υποστήριξη προσάρμοσε το σχέδιο και βάφοντας την υπηρεσία χρώματος, καλύψτε όλες τις απαιτήσεις σας. Οι επαγγελματικοί σχεδιαστές παρέχουν σε σας τις συμπαθητικές υπηρεσίες και τις προτάσεις σχεδίου. 

 

 

Υδροδιαλυτό πλεονέκτημα υφάσματος δαντελλών:

 

Cheerslife Group Ltd. ειδικό ύφασμα δαντελλών κατασκευής υδροδιαλυτό περισσότερο από 14 έτη. Το κεντημένο ύφασμα δαντελλών που γίνεται από τη μηχανή της Γερμανίας Saurer, εάν είναι κεντημένα υφάσματα δαντελλών, δαντέλλα περιλαίμιων appliques ή κεντημένες περιποιήσεις δαντελλών, σχέδια δαντελλών είναι πολύ ομοιόμορφες και καθαρές, πλήρεις τρισδιάστατες συναίσθημα και μόδα. Το υδροδιαλυτό ύφασμα δαντελλών έχει ποικίλα κατάλληλα σχέδια, ευρέως χρήση για την ενδυμασία, εγχώρια κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και διακοσμήσεις τέχνης.

 

 

Γιατί οι πελάτες επιλέγουν τη δαντέλλα συνήθειας Cheerslife;

 

Το πλεονέκτημα της προσαρμογής δαντελλών είναι να αλλάξει με τις αλλαγές στην αγορά, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και οι τάσεις μόδας, μόνο προσαρμογή δαντελλών για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες αγοράς, αυτό δεν θα οδηγήσουν στη σοβαρές ομοιογένεια και την υπερχωρητικότητα δαντελλών. Ο κατασκευαστής δαντελλών Cheerslife έχει δεχτεί την πρόκληση, Cheerslife έχει τις ικανότητες Ε&Α και σχεδίου, ποιοι πελάτες χρειάζονται. Με την εμπειρία 14 ετών στον υφαντικό τομέα, με τον εξοπλισμό προόδου, τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, τη σημαντική παραγωγή και τη Ομάδα Διοίκησης. Οποιαδήποτε μεγέθη, υλικά, χρώμα, σχέδιο είναι διαθέσιμα. Μπορούμε ακριβώς να κάνουμε τα αγαπημένα προϊόντα πελατών, η έντονη διορατικότητα στη μόδα στο σπίτι και ξένος μπορεί να πάρει την πρωτοβουλία να ωθήσει η νέα δημιουργία αξίας.

 

 

Ο γάμος ντύνει το υδροδιαλυτό ύφασμα δαντελλών με τη χημική Floral δαντέλλα πολυεστέρα 0

το υδροδιαλυτό ύφασμα δαντελλών με τη χημική floral δαντέλλα πολυεστέρα για το γαμήλιο φόρεμα είναι δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο περισσότερες από 30 χώρες
Ο γάμος ντύνει το υδροδιαλυτό ύφασμα δαντελλών με τη χημική Floral δαντέλλα πολυεστέρα 1

το υδροδιαλυτό ύφασμα δαντελλών με τη χημική floral δαντέλλα πολυεστέρα για την υποστήριξη γαμήλιων φορεμάτων προσάρμοσε το σχέδιο και βάφοντας την υπηρεσία χρώματος, καλύψτε όλες τις απαιτήσεις σας

Ο γάμος ντύνει το υδροδιαλυτό ύφασμα δαντελλών με τη χημική Floral δαντέλλα πολυεστέρα 2

Στοιχεία επικοινωνίας
Shine Lin

WhatsApp : +8613632120567