Μαλακό ύφασμα δαντελλών οπών βαμβακιού αισθήματος από το ναυπηγείο για τα προϊόντα εγχώριων ντεκόρ

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: GuangDong
Μάρκα: Cheerslife
Πιστοποίηση: OEKO-TEX STANDARD 100
Αριθμό μοντέλου: QA10633
Ποσότητα παραγγελίας min: 200 υάρδες
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 200 ναυπηγεία/ρόλος, μεμονωμένη συσκευασία τσαντών
Χρόνος παράδοσης: 1-2 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 500000 ναυπηγεία το μήνα

 

Ύφασμα οπών δαντελλών βαμβακιού με το ύφασμα κεντητικής σχεδίων κύκλων για το σχεδιαστή μόδας


 

Πλεονέκτημα υφάσματος δαντελλών βαμβακιού:

 

1. Η ποιότητα υλικού της είναι μαλακή. Το συναίσθημα είναι άνετο επίσης η προστασία του περιβάλλοντος, στέκεται την ένδυση-αντίσταση.
2. Ανέξοδος, απορροφητικός, αναπνεύσιμος και μαλακός.
3. Το βαμβάκι δεν λεκιάζει εύκολα. Είναι στατικός-προσκολλάται ανθεκτικός, και μπορεί να αντισταθεί τις υψηλές θερμοκρασίες.
4. Η ύπαρξη hypoallergenic και άκαρι σκόνης ανθεκτικό είναι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του βαμβακιού. Γί αυτό το βαμβάκι είναι η καλύτερη επιλογή για τους ανθρώπους με τις αλλεργίες ή το άσθμα. Άνθρωποι Hypoallergenic που είναι επιρρεπής σε αγάπη ερεθισμού του δέρματος φορώντας το βαμβάκι γενικά.
5. Φιλικός προς το περιβάλλον. Όχι μόνο είναι το βαμβάκι βιοδιασπάσιμο, είναι επίσης ένας ανανεώσιμος πόρος. Πολλοί άνθρωποι επέλεξαν να πάρουν τα ενδύματα που γίνονται με το οργανικό βαμβάκι.
6. Ανθεκτικός. Γίνοντα τα βαμβάκι ενδύματα διαρκούν συνήθως πολύ περισσότερο από τα ενδύματα φιαγμένα από άλλα υλικά.
7. Αναπνοές καλά. Να είσαι σε θέση στην αναπνοή κάνει εύκολα τους ανθρώπους που φορούν το βαμβάκι αισθάνονται δροσεροί και άνετοι.

8. Εξαιρετικά μαλακός. Αυτό κάνει το βαμβάκι μια από τις καλύτερες επιλογές κατά την αγορά των εσωρούχων.

 

 

Γιατί επιλέξτε τον κατασκευαστή δαντελλών Cheerslife:

 

Το Cheerslife εμμένει στην αρχή «υψηλή - προϊόντα ποιοτικών δαντελλών, λογικές τιμές και της αρχής και του σκοπού καλών υπηρεσιών», σοβαρή δέσμευση για τους πελάτες μας:

 

Κατ' αρχάς, Cheerslife Group Ltd. εγγυήσεις ότι τα προϊόντα που κατασκευάζονται από το εργοστάσιο πραγματοποιούνται αυστηρά σύμφωνα με τα σχετικά εθνικά πρότυπα, και τα αναρμόδια προϊόντα δεν θα αφήσουν ποτέ το εργοστάσιο.

 

Δεύτερον, η εγγυητική περίοδος ποιότητας των προϊόντων της επιχείρησης είναι τρεις μήνες. Εντός της περιόδου εξουσιοδότησης, ο χρήστης έχει οποιαδήποτε αντίρρηση στην ποιότητα των προϊόντων, η επιχείρηση έκανε τα σχόλια μέσα σε 24 ώρες, και είναι αρμόδια για την ανάκληση ελαττωματικών προϊόντων, την ελεύθερη αντικατάσταση ή την επιστροφή σύμφωνα με τη τιμή αγοράς περίοδος εξουσιοδότησης, ο χρήστης έχει οποιαδήποτε αντίρρηση στην ποιότητα των προϊόντων, η επιχείρηση έκανε τα σχόλια μέσα σε 48 ώρες, και είναι αρμόδια για την αντικατάσταση των ελαττωματικών προϊόντων που πληρώθηκε.

 

Η επιχείρησή μας ασχολείται τα προϊόντα δαντελλών, με τη καλή πίστη και τη win-win πολιτική. Έχουμε το σχέδιό μας, και μπορούμε επίσης να κάνουμε σύμφωνα με τα δείγματα πελατών. Είναι η ευχαρίστησή μας να έχουμε μια πιθανότητα να κάνει τα δείγματα για σας. Ελπίδα μπορούμε να προσφέρουμε μια καλή ποιότητα με τα ανταγωνιστικά αγαθά τιμών για σας. Είστε ευπρόσδεκτοι να μας στείλετε την έρευνα και να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας.

 

 

Παρουσίαση υφάσματος δαντελλών βαμβακιού:

 

Το βαμβάκι είναι μαλακές, χνουδωτές μη συνεχείς ίνες. Η ίνα ο συχνότερα περιστρέφεται στο νήμα ή το νήμα και χρησιμοποιείται για να κάνει ένα μαλακό, αναπνεύσιμο κλωστοϋφαντουργικό προϊόν. Ενώ πολλά υφάσματα αποτελούνται εντελώς από το βαμβάκι, μερικά υλικά συνδυάζουν το βαμβάκι με άλλες ίνες, συμπεριλαμβανομένης της τεχνητής μέταξας και των συνθετικών ινών όπως ο πολυεστέρας. Μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί στα πλεκτά είτε υφαμένα υφάσματα, δεδομένου ότι μπορεί να συνδυαστεί με το elastine για να κάνει ένα πιό stretchier νήμα για τα πλεκτά υφάσματα, και την ενδυμασία όπως τα τζιν τεντωμάτων. Το βαμβάκι μπορεί να συνδυαστεί επίσης με το λινό ως μίγματα λινό-βαμβακιού που δίνουν το όφελος και των δύο φυτικών ιστών που ζαρώνουν ανθεκτικός, ελαφρύς, αναπνεύσιμος και μπορούν να κρατήσουν τη θερμότητα αποτελεσματικότερα από μόνο το λινό. Αυτά τα μίγματα είναι λεπτύτερα και ελαφρύτερα, αλλά ισχυρότερα από μόνο το βαμβάκι.

 

 

Προδιαγραφές υφάσματος δαντελλών βαμβακιού:

 

Στοιχείο προϊόντων QA10633
Υλικό 100% βαμβάκι
Χρώμα οποιοδήποτε χρώμα
Εμπορικό σήμα Cheerslife
MOQ 200Y
Χρόνος παράδοσης 1-2 εβδομάδες
Όρος πληρωμής T/T L/C ...... κ.λπ.

 

 

Εφαρμογή υφάσματος δαντελλών βαμβακιού:

 

Η πιό κοινή ίνα εγκαταστάσεων είναι βαμβάκι, το οποίο περιστρέφεται χαρακτηριστικά στο λεπτό νήμα για τη μηχανική ύφανση ή το πλέξιμο στο ύφασμα. Το βαμβάκι είναι η ο συνηθέστερα ίνα στον κόσμο. Το βαμβάκι αυξάνεται σε όλο τον κόσμο, συγκομίζεται, εκκοκίζεται, και προετοιμάζεται για την περιστροφή νημάτων. Οι φυσικές ίνες όπως αυτοί έχουν το πλεονέκτημα ελαφρώς ελαστικές και πολύ αναπνεύσιμες, παγιδεύοντας πολύ αέρα, κάνοντας για ένα αρκετά θερμό ύφασμα.

 

Το ύφασμα δαντελλών χρησιμοποιείται εκτενώς στα προϊόντα εγχώριων ντεκόρ και στη βιομηχανία ιματισμού. Η οπή όπως την εμφάνιση δίνει μια αριστοκρατική και λεπτή αφή σε ένα ύφασμα. Στενοί χρησιμοποιούνται όπως περιποιήσεις, ενώ ευρύτεροι χρησιμοποιούνται όπως διακοσμητικοί στις κουρτίνες, τα επιτραπέζια υφάσματα, και τις εξαρτήσεις.

 

 

Πώς να προσδιορίσει τη δαντέλλα βαμβακιού:

 

Το κάψιμο swatch είναι ένας απλός τρόπος να εξεταστεί η περιεκτικότητα σε ίνες οποιουδήποτε υφάσματος. Εκτός από την τεχνητή μέταξα και Tencel (που προέρχονται από την κυτταρίνη), αντιδράστε διαφορετικά από τις φυσικές ίνες: Λειώνουν, σε σκληρή χάντρα. Οι φυσικές ίνες όλες αφήνουν ένα μαλακό ή συνθλίψιμο υπόλειμμα.

 

Πλησιάζοντας φλόγα, scorches αναφλέγει γρήγορα. Στη φλόγα, εγκαύματα γρήγορα κίτρινη φλόγα. Αφαιρούμενος από τη φλόγα, συνεχίζει να καίει γρήγορα έχει τη μεταλαμπή. Καίγοντας μυρωδιά εγγράφου. Τέφρα: Ελαφριά και πουπουλένια γκρίζα τέφρα η τέφρα είναι μαύρη εάν mercerized.

 

 

Μαλακό ύφασμα δαντελλών οπών βαμβακιού αισθήματος από το ναυπηγείο για τα προϊόντα εγχώριων ντεκόρ

το ύφασμα οπών δαντελλών βαμβακιού με το ύφασμα κεντητικής σχεδίων κύκλων για το σχεδιαστή μόδας είναι δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο περισσότερες από 30 χώρες

Μαλακό ύφασμα δαντελλών οπών βαμβακιού αισθήματος από το ναυπηγείο για τα προϊόντα εγχώριων ντεκόρ

ύφασμα οπών δαντελλών βαμβακιού με το ύφασμα κεντητικής σχεδίων κύκλων για επιλεγμένα τα σχεδιαστής μόδας φυσικά, μη ρυπογόνα, υψηλής ποιότητας υλικά

Μαλακό ύφασμα δαντελλών οπών βαμβακιού αισθήματος από το ναυπηγείο για τα προϊόντα εγχώριων ντεκόρ

Στοιχεία επικοινωνίας
Shine Lin

WhatsApp : 8613632120567