Υδροδιαλυτό ύφασμα δαντελλών πολυεστέρα με τα γραμμικά σχέδια δαντελλών για το φόρεμα γυναικείου κόμματος

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: GuangDong
Μάρκα: Cheerslife
Πιστοποίηση: OEKO-TEX STANDARD 100
Αριθμό μοντέλου: QA10666
Ποσότητα παραγγελίας min: 500 υάρδες
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 200 ναυπηγεία/ρόλος, μεμονωμένη συσκευασία τσαντών
Χρόνος παράδοσης: 1-2 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 500000 ναυπηγεία το μήνα

 
Υδροδιαλυτό ύφασμα δαντελλών πολυεστέρα με τα γραμμικά σχέδια δαντελλών για το φανταχτερό φόρεμα υφάσματος

 

 

Υδροδιαλυτή τεχνολογία υφάσματος δαντελλών:

 

Το υδροδιαλυτό ύφασμα θα είναι απαραίτητο στο υδροδιαλυτό έγγραφο aka, μη υφανθε'ν. Από τις ίνες εγκαταστάσεων μέσω ποικίλης τεχνολογίας επεξεργασίας. Το υδροδιαλυτό ύφασμα που τοποθετείται στο νερό, η θερμοκρασία ύδατος είναι πάνω από 80 ℃ όταν θα αρχίσει το υδροδιαλυτό ύφασμα να διαλύει στο νερό, έτσι ώστε μόνο η δαντέλλα κεντητικής στο υδροδιαλυτό ύφασμα, αυτή η δαντέλλα καλείται υδροδιαλυτή δαντέλλα.

 

Η υδροδιαλυτή τεχνολογία προεπεξεργασίας δαντελλών χαρακτηρίζεται σε εκείνο το ζεστό νερό - επεξεργασία λουτρών υιοθετείται, οι όροι του ζεστού νερού - τεχνολογία επεξεργασίας λουτρών τίθεται όπως ακολουθείται: η δαντέλλα τίθεται στο ζεστό νερό - λουτρό όταν η θερμοκρασία του ζεστού νερού - λουτρό είναι 95 βαθμός Κελσίου - 100 βαθμός Κελσίου και η αναλογία λουτρών είναι 1: 30, συντήρηση θερμότητας εκτελούνται για 20 λ., και η πλύση και η ξήρανση εκτελούνται. Σύμφωνα με το ζεστό νερό - η τεχνολογία προεπεξεργασίας λουτρών, κεντώντας έγγραφο υφάσματος βάσεων της υδροδιαλυτής δαντέλλας μπορεί γρήγορα και εντελώς να διαλυθεί, κανένα σκληρότερο άσπρο πρόβλημα φραγμών ή υπολειμμάτων κόλλας δεν υπάρχει, και ένα κατάλληλο ημιτελές προϊόν παρέχεται για να ακολουθήσει τη βαφή της επεξεργασίας.

 

 

Γιατί επιλέξτε τον κατασκευαστή δαντελλών Cheerslife:

 

Το Cheerslife εμμένει στην αρχή «υψηλή - προϊόντα ποιοτικών δαντελλών, λογικές τιμές και της αρχής και του σκοπού καλών υπηρεσιών», σοβαρή δέσμευση για τους πελάτες μας:

 

Κατ' αρχάς, Cheerslife Group Ltd. εγγυήσεις ότι τα προϊόντα που κατασκευάζονται από το εργοστάσιο πραγματοποιούνται αυστηρά σύμφωνα με τα σχετικά εθνικά πρότυπα, και τα αναρμόδια προϊόντα δεν θα αφήσουν ποτέ το εργοστάσιο.

 

Δεύτερον, η εγγυητική περίοδος ποιότητας των προϊόντων της επιχείρησης είναι τρεις μήνες. Εντός της περιόδου εξουσιοδότησης, ο χρήστης έχει οποιαδήποτε αντίρρηση στην ποιότητα των προϊόντων, η επιχείρηση έκανε τα σχόλια μέσα σε 24 ώρες, και είναι αρμόδια για την ανάκληση ελαττωματικών προϊόντων, την ελεύθερη αντικατάσταση ή την επιστροφή σύμφωνα με τη τιμή αγοράς περίοδος εξουσιοδότησης, ο χρήστης έχει οποιαδήποτε αντίρρηση στην ποιότητα των προϊόντων, η επιχείρηση έκανε τα σχόλια μέσα σε 48 ώρες, και είναι αρμόδια για την αντικατάσταση των ελαττωματικών προϊόντων που πληρώθηκε.

 

Η επιχείρησή μας ασχολείται τα προϊόντα δαντελλών, με τη καλή πίστη και τη win-win πολιτική. Έχουμε το σχέδιό μας, και μπορούμε επίσης να κάνουμε σύμφωνα με τα δείγματα πελατών. Είναι η ευχαρίστησή μας να έχουμε μια πιθανότητα να κάνει τα δείγματα για σας. Ελπίδα μπορούμε να προσφέρουμε μια καλή ποιότητα με τα ανταγωνιστικά αγαθά τιμών για σας. Είστε ευπρόσδεκτοι να μας στείλετε την έρευνα και να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας.

 

 

Υδροδιαλυτές προδιαγραφές δαντελλών:

 

Στοιχείο προϊόντων QA10666
Εμπορικό σήμα Cheerslife
Χρώμα οποιοδήποτε χρώμα
Υλικό Μετάξι πολυεστέρα/γάλακτος
MOQ 500 ναυπηγεία
Χρόνος παράδοσης 1-2 εβδομάδες
Όρος πληρωμής T/T L/C ...... κ.λπ.

 


Υδροδιαλυτή εφαρμογή υφάσματος δαντελλών:

 

Τα υδροδιαλυτά υφάσματα δαντελλών είναι κατάλληλα για τα φορέματα γυναικών, φούστα, εγχώριο κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, κουρτίνα, τοποθετώντας στο κρεβάτι άρθρα, ενδυμασία, βιοτεχνία, μπλούζα, η υδροδιαλυτή δαντέλλα κ.λπ. είναι μια από τη δαντέλλα κεντητικής. Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι που είναι εκεί με ή χωρίς κατώτατο σημείο. Η υδροδιαλυτή δαντέλλα χωρίς κατώτατη βαφή θα είναι μια ορισμένη διακένωση. Η περιοχή ραψίματος είναι ραμμένη με τα νήματα κεντητικής που διαμορφώνουν ένα συνεχές μοτίβο. Κατόπιν, οι περιοχές ραψίματος αφαιρούνται και μόνο η κεντητική παραμένει. Το ράβοντας έδαφος αποτελείται από ένα υδροδιαλυτό ή μη-θερμότητα-ανθεκτικό υλικό. Οι υδροδιαλυτές δαντέλλες επιτρέπουν την εύκολες προσαρμογή και την επέκταση από τους σχεδιαστές. Cheerslife Group Ltd. υποστήριξη προσάρμοσε το σχέδιο και βάφοντας την υπηρεσία χρώματος, καλύψτε όλες τις απαιτήσεις σας. Οι επαγγελματικοί σχεδιαστές παρέχουν σε σας τις συμπαθητικές υπηρεσίες και τις προτάσεις σχεδίου. 

 

 

Υδροδιαλυτό πλεονέκτημα υφάσματος δαντελλών:

 

το υδροδιαλυτό ύφασμα δαντελλών μπορεί να γίνει σε ποικίλες μορφές των ενδυμάτων, ως κύριο υλικό χρησιμοποιούμενο συχνά χρησιμοποιημένος στη μικρή ουρά ή τις ευθείες μορφές ιματισμού, που καλύπτει τα άλλα υφάσματα για να απεικονίσει το έξοχο σώμα των γυναικών, και δεδομένου ότι τα εξαρτήματα μπορούν να προστεθούν σε οποιοδήποτε ύφος του ιματισμού ή των τροφίμων, να διαδραματίσουν έναν μεγάλο ρόλο στη διακόσμηση, αλλά και να δώσουν έμφαση σε μια ομορφιά μόδας, τις τιμές υφάσματος δαντελλών στο εξωτερικό, ειδικά στη Γαλλία, χρησιμοποιημένος για να κάνει το γάμο το υλικό είναι η τιμή πολύ ακριβή, αλλά η τιμή στην εσωτερική αγορά του υφάσματος δαντελλών πολύ σε φτηνότερο.

 

 

FAQ:

 

1. Ποιο είναι το πλεονέκτημά σας;

Με την εμπειρία 13 ετών στον υφαντικό τομέα, με τον εξοπλισμό προόδου, τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, τη σημαντική παραγωγή και τη Ομάδα Διοίκησης. Οποιαδήποτε μεγέθη, υλικά, χρώμα, σχέδιο είναι διαθέσιμα. Έχουμε μια επαγγελματική Ομάδα Διοίκησης για να ελέγξουμε τον έλεγχο ποιότητας και δαπανών, θα ελέγξουμε κάθε κομμάτι μονάδων από το κομμάτι βασισμένο σε ένα πρότυπο επιθεώρησης μηδέν-ατέλειας και όλες οι πρώτες ύλες επιθεωρούνται προτού να τεθούν στην παραγωγή, για να σιγουρευτούν τα προϊόντα μας είναι μέχρι τα πρότυπα. η καλή θέληση παραδίδεται εγκαίρως και παρέχει τη θερμή και φιλική υπηρεσία και την υπηρεσία μεταπώλησης. (Ενημερώστε τις πληροφορίες ναυτιλίας μόλις possilbe, εξασφαλίστε την παράδοση προϊόντων εγκαίρως και τα έγγραφα θα σταλούν σωστά και αμέσως)

 

2. Πόσο καιρό είναι η παράδοσή σας χρόνος;

Γενικά είναι 1-2 εβδομάδες. Εάν η ποσότητα άνω των 10000 ναυπηγείων, ανάγκη συζητά αναλόγως την απαίτηση.

 

3. Παρέχετε τα δείγματα; Είναι ελεύθερο ή πληρώνει το φορτίο;

Ναι, θα μπορούσαμε να προσφέρουμε τα δείγματα δαντελλών για την ελεύθερη δαπάνη αλλά δεν πληρώνουμε το φορτίο.

 

4. Ποια είναι η πληρωμή σας;

30% T/T για την κατάθεση όταν θέση μια διαταγή, 70% T/T πριν από την αποστολή.

L/C.

 

5. Ποια είναι η αγορά δαντελλών σας;

ΗΠΑ, Ιαπωνία, Γαλλία, UK, Νότια Ασία κ.λπ.

 

 

Υδροδιαλυτό ύφασμα δαντελλών πολυεστέρα με τα γραμμικά σχέδια δαντελλών για το φόρεμα γυναικείου κόμματος

το υδροδιαλυτό ύφασμα δαντελλών πολυεστέρα με τα γραμμικά σχέδια δαντελλών για το φανταχτερό φόρεμα υφάσματος είναι δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο περισσότερες από 30 χώρες
Υδροδιαλυτό ύφασμα δαντελλών πολυεστέρα με τα γραμμικά σχέδια δαντελλών για το φόρεμα γυναικείου κόμματος

το υδροδιαλυτό ύφασμα δαντελλών πολυεστέρα με τα γραμμικά σχέδια δαντελλών για τη φανταχτερή υποστήριξη φορεμάτων υφάσματος προσάρμοσε το σχέδιο και βάφοντας την υπηρεσία χρώματος, καλύψτε όλες τις απαιτήσεις σας

Υδροδιαλυτό ύφασμα δαντελλών πολυεστέρα με τα γραμμικά σχέδια δαντελλών για το φόρεμα γυναικείου κόμματος

Στοιχεία επικοινωνίας
Shine Lin

WhatsApp : 8613632120567