Κεντημένο πολυ χρωματισμένο ύφασμα πλέγματος υφάσματος δαντελλών για το σχέδιο πουλιών πεταλούδων φορεμάτων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: GuangDong
Μάρκα: Cheerslife
Πιστοποίηση: OEKO-TEX STANDARD 100
Αριθμό μοντέλου: QA10946
Ποσότητα παραγγελίας min: 200 υάρδες
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 200 ναυπηγεία/ρόλος, μεμονωμένη συσκευασία τσαντών
Χρόνος παράδοσης: 1-2 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 500000 ναυπηγεία το μήνα

 
Το φόρεμα κεντητικής σχεδιάζει το πολυ χρωματισμένο ύφασμα δαντελλών με το σχέδιο πουλιών πεταλούδων
 
 
Θέση κεντητικής - επεξεργασία
 
1. Κουρά: η τακτοποιώντας δαντέλλα μηχανών στον άλτη (γραμμή επιπλεόντων σωμάτων) έκοψε καθαρό.
2. Αποτελέστε την κεντητική: γεμίστε τη ράβοντας μηχανή εργαζομένων κεντητικής ή η ειδική μηχανή κεντητικής διαδικασίας machineEmbroidery κεντητικής, ποιοτικά προβλήματα όπως η μετατόπιση που κεντιέται γεμίζει την καλή κεντητική.
3. Ελασματοποίηση: καυτή αφή λειωμένων μετάλλων ως καλά προϊόντα μιας επένδυσης κεντητικής κάτω από τη μηχανή για να περάσει από την υψηλής θερμοκρασίας επεξεργασία ταινιών πίεσης έτσι ώστε η καυτή τήξη λειωμένων μετάλλων, που αφήνει μόνο την κεντητική δαντελλών στο ύφασμα. Ταινία πίεσης batch με μια ειδική laminator επεξεργασία, μια διαθέσιμη επεξεργασία σιδήρου δειγμάτων μικρού ποσού.
4. Στερεότυπα: Η δαντέλλα παραγωγής νημάτων από πολυεστέρες και η δαντέλλα πλέγματος πολυεστέρα πρέπει να είναι υψηλής θερμοκρασίας στερεότυπα, δαντέλλα ή πλέγμα σε μια ορισμένη υψηλής θερμοκρασίας αλλοίωση (σκληρύντε) και να επιτύχουν το σκοπό των στερεοτύπων. Τα στερεότυπα δαντελλών διαιρούνται σε σταθερό, μικρό σύνολο.
5. Ανοικτή πλευρά. Μερικές φορές το σιδέρωμα σιδήρου μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ανοίξει (το κύριο λουλούδι).
6. Υδροδιαλυτός: το υδροδιαλυτό ύφασμα ως επένδυση της δαντέλλας πρέπει να είναι υδροδιαλυτή επεξεργασία. Η αρχή του υδροδιαλυτού υφάσματος διαλύεται στο νερό όταν υπερβαίνει η θερμοκρασία ύδατος 80 ℃ θα διαλυθεί στο νερό.
7. Βαφή: βαφή θερμοκρασίας δωματίου και υψηλής θερμοκρασίας βαφή. Κυρίως από τη γραμμή και το ύφασμα των χαρακτηριστικών χρώματος για να είναι.
8. Ταξινόμηση: επίσης γνωστός όπως. Κυρίως στη δαντέλλα πολυεστέρα ή τη δαντέλλα που τελειώνουν - δύσκαμπτη λαβή προϊόντων.
9. Ξήρανση: ξήρανση της δαντέλλας.
10. Καυτή διάτρηση: προσθέστε τη δαντέλλα στο ολοκληρωμένο προϊόν. Η καυτή διάτρηση μπορεί να διαιρεθεί σε καυτή διάτρηση εγχειριδίων και εξοπλισμού.
11. Βιβλίο χεριών: τεχνητή δαντέλλα στις τελειωμένες χάντρες συνόλου βιβλίων, χάντρες, χάντρες, διάφορες μορφές ακρυλικού.
12. Συσκευασία: Σύμφωνα με το αίτημα της συσκευασίας δαντελλών.
 
 
Πολυ χρωματισμένο πλεονέκτημα υφάσματος δαντελλών:
 
Η τεχνική κεντητικής, που χρησιμοποιείται ευρέως στις διάφορες χρωματισμένες τυπωμένες ύλες κεντητικής, κέντησε την επιφάνεια με έναν ομοιόμορφο, πλούσιο βελονισμό, ράβοντας τα λεπτά, φωτεινά χρώματα στην ενδυμασία και περισσότερες εφαρμογές. Η πολυ χρωματισμένη κεντημένη αλλαγή υφάσματος δαντελλών του χρώματος είναι επίσης πλούσια, με μια σειρά γραμμών κεντητικής, μέσω ποικίλης χρωματισμένης επικάλυψης νημάτων κεντητικής, αντιπαράθεση, που τρικλίζει τα εντυπωσιακά αποτελέσματα χρώματος Huahua. Ιδίως, η trocar βελονιά για να παρουσιάσει λεπτότερες αλλαγές στο χρώμα του σχεδίου, το βάθος χρώματος της σύγκλισης, με την απόδοση ζωγραφικής παραδοσιακού κινέζικου.
 
Η ελαφριά και διαφανής σύσταση, που δίνει μια κομψή και μυστήρια καλλιτεχνική εμπειρία, χρησιμοποιείται ευρέως στον ιματισμό των γυναικών, με τον προσωπικό ιματισμό είναι πιό γλυκό και προκλητικό, ύφασμα δαντελλών παχύ και παχουλό, με μια μαλακές αίσθηση και μια σύσταση, η καλή ελαστικότητα, το φως και καμία πίεση, διαστατική σταθερότητα, άνετη για να φορέσουν, το ύφος χρώματος δεν είναι επίσης πολύ διαφορετικές, μπορούν να δώσουν τη διαφορετική οπτική και αισθητήρια απόλαυση.
 
 
Γιατί επιλέξτε τον κατασκευαστή δαντελλών Cheerslife:
 
Το Cheerslife εμμένει στην αρχή «υψηλή - προϊόντα ποιοτικών δαντελλών, λογικές τιμές και της αρχής και του σκοπού καλών υπηρεσιών», σοβαρή δέσμευση για τους πελάτες μας:
 
Κατ' αρχάς, Cheerslife Group Ltd. εγγυήσεις ότι τα προϊόντα που κατασκευάζονται από το εργοστάσιο πραγματοποιούνται αυστηρά σύμφωνα με τα σχετικά εθνικά πρότυπα, και τα αναρμόδια προϊόντα δεν θα αφήσουν ποτέ το εργοστάσιο.
 
Δεύτερον, η εγγυητική περίοδος ποιότητας των προϊόντων της επιχείρησης είναι τρεις μήνες. Εντός της περιόδου εξουσιοδότησης, ο χρήστης έχει οποιαδήποτε αντίρρηση στην ποιότητα των προϊόντων, η επιχείρηση έκανε τα σχόλια μέσα σε 24 ώρες, και είναι αρμόδια για την ανάκληση ελαττωματικών προϊόντων, την ελεύθερη αντικατάσταση ή την επιστροφή σύμφωνα με τη τιμή αγοράς περίοδος εξουσιοδότησης, ο χρήστης έχει οποιαδήποτε αντίρρηση στην ποιότητα των προϊόντων, η επιχείρηση έκανε τα σχόλια μέσα σε 48 ώρες, και είναι αρμόδια για την αντικατάσταση των ελαττωματικών προϊόντων που πληρώθηκε.
 
 
Πολυ χρωματισμένη λειτουργούσα αρχή υφάσματος δαντελλών:
 
Οι περισσότερες σύγχρονες μηχανές κεντητικής είναι με έλεγχο από υπολογιστή και συγκεκριμένα κατασκευασμένες για την κεντητική. Οι βιομηχανικές και εμπορικές μηχανές κεντητικής και οι μηχανές ράβω-κεντητικής συνδυασμού έχουν ένα hooping ή πλαισιώνοντας σύστημα που κρατά την πλαισιωμένη περιοχή του υφάσματος τεντωμένη κάτω από τη ράβοντας βελόνα και την κινεί για να δημιουργήσει αυτόματα ένα σχέδιο από ένα προγραμματισμένο εκ των πρότερων ψηφιακό σχέδιο κεντητικής.
 
Μια μηχανή πολυ-βελόνων μπορεί να αποτελεσθεί από τα πολλαπλάσια ράβοντας κεφάλια, μια τέτοια μηχανή να έχει 20 ή περισσότερα κεφάλια, κάθε ένα που αποτελείται από 15 ή περισσότερες βελόνες. Κάθε κεφάλι του οποίου μπορεί να ράψει το ίδιο σχέδιο επάνω σε ένα χωριστό ένδυμα ταυτόχρονα. Οι βιομηχανικές μηχανές πολυ-βελόνων περνιούνται κλωστή γενικά πριν από το τρέξιμο του σχεδίου και δεν απαιτούν επαν-. Αυτές οι μηχανές απαιτούν το χρήστη για να εισαγάγουν τη σωστή ακολουθία αλλαγής χρώματος πρίν αρχίζουν να κεντούν. Μερικοί μπορούν να τακτοποιήσουν και να αλλάξουν τα χρώματα αυτόματα. Ένα κεφάλι είναι συνήθως σε θέση πολλά ειδικά αποτελέσματα υφάσματος, συμπεριλαμβανομένης της κεντητικής βελονιών σατέν, κεντητική βελονιών αλυσίδων, τσέκια, applique, και cutwork.
 
 
Πολυ χρωματισμένες προδιαγραφές υφάσματος δαντελλών:
 

Στοιχείο προϊόντων QA10946
Υλικό πολυεστέρας στο νάυλον πλέγμα
Χρώμα οποιοδήποτε χρώμα
Εμπορικό σήμα Cheerslife
MOQ 200Y
Χρόνος παράδοσης 1-2 εβδομάδες
Όρος πληρωμής T/T L/C ...... κ.λπ.
 

 
Πολυ χρωματισμένη εφαρμογή υφάσματος δαντελλών:
 
Το πολυ χρωματισμένο ύφασμα δαντελλών ο πιό βασικός είναι η κεντητική γραμμών χρώματος, το χρώμα που επιλέχτηκε συνήθως στην κάρτα χρώματος pantone. Μπορείτε DIY να χρωματίσετε και να σχεδιάσετε, έχουμε τους επαγγελματικούς σχεδιαστές για να σας προσφέρουμε τις βέλτιστες προτάσεις. Η χρήση του πολυ χρωματισμένου υφάσματος δαντελλών είναι πολύ ευρεία, καλύπτοντας σχεδόν την ολόκληρη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, όλα τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα μπορούν να προστεθούν σε μερικά από τα όμορφα στοιχεία δαντελλών, το ύφασμα δαντελλών είναι πολύ λεπτό, ακόμα κι αν υπάρχει πολυστρωματικό σχέδιο δεν θα αισθανθεί βαρύς, και ο λεπτός θα δώσει ένα φρέσκο συναίσθημα κομψού, και το σχέδιο υφάσματος δαντελλών μπορεί όχι μόνο να δημιουργήσει μια γλυκιά αίσθηση, μπορείτε επίσης να γίνετε πολύ προκλητικοί, μοναδικοί και διαφορετικοί, χρησιμοποιείστε ευρέως στον ιματισμό των γυναικών, με τον προσωπικό ιματισμό είναι πιό γλυκός και προκλητικός, χρησιμοποιημένος ως κουρτίνες μπορεί να εγκατασταθεί στο καθιστικό, την κρεβατοκάμαρα, κ.λπ. Να προσθέσει τη λαμπρότητα, αλλά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακόσμηση κλινοστρωμνής.
 
 
Κεντημένο πολυ χρωματισμένο ύφασμα πλέγματος υφάσματος δαντελλών για το σχέδιο πουλιών πεταλούδων φορεμάτων
το φόρεμα κεντητικής σχεδιάζει το πολυ χρωματισμένο ύφασμα δαντελλών με το σχέδιο πουλιών πεταλούδων είναι δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο περισσότερες από 30 χώρες
Κεντημένο πολυ χρωματισμένο ύφασμα πλέγματος υφάσματος δαντελλών για το σχέδιο πουλιών πεταλούδων φορεμάτων
το φόρεμα κεντητικής σχεδιάζει το πολυ χρωματισμένο ύφασμα δαντελλών με τα επιλεγμένα φυσικά, μη ρυπογόνα, σχέδιο υψηλής ποιότητας υλικά πουλιών πεταλούδων
Κεντημένο πολυ χρωματισμένο ύφασμα πλέγματος υφάσματος δαντελλών για το σχέδιο πουλιών πεταλούδων φορεμάτων

Στοιχεία επικοινωνίας
Shine Lin

WhatsApp : 8613632120567