Χλωμός - μπλε διακοσμημένο με χάντρες τρισδιάστατο ύφασμα δαντελλών λουλουδιών από το ναυπηγείο για το γαμήλιο φόρεμα

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: GuangDong
Μάρκα: Cheerslife
Πιστοποίηση: OEKO-TEX STANDARD 100
Αριθμό μοντέλου: QA12003
Ποσότητα παραγγελίας min: 30 ναυπηγεία
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 5 ναυπηγεία ανά πολυ τσάντα
Χρόνος παράδοσης: 1-2 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 500000 ναυπηγεία το μήνα

 

 

Χλωμιάστε - μπλε ύφασμα δαντελλών χαντρών με τα τρισδιάστατα διακοσμημένα με χάντρες κεντημένα λουλούδια για τις ραπτικές Haute

 

 

τρισδιάστατη προδιαγραφή υφάσματος δαντελλών λουλουδιών:

 

Στοιχείο προϊόντων QA12003
Υλικό Γάζα + τσέκια
Χρώμα Μπλε ναυτικός
MOQ 30 ναυπηγεία
Εμπορικό σήμα Cheerslife
Χρόνος παράδοσης 1-2 εβδομάδες
Όροι πληρωμής T/T, L/C, κ.λπ….

 

 

Χλωμιάστε - μπλε ύφασμα δαντελλών χαντρών με τα τρισδιάστατα διακοσμημένα με χάντρες κεντημένα λουλούδια για την περιγραφή ραπτικών Haute:

 

Το addorable ύφασμα αποτελείται από το σιφόν και τα κεντημένα τσέκια, φανταχτερός και κομψός

Έξοχο καλό handfeel, exquiste εργασία.
 

Κοστούμι για τα είδη φορέματος, γαμήλια ντεκόρ, σκηνικό φωτογραφίας, στήριγμα…

 

 

Χλωμιάστε - μπλε ύφασμα δαντελλών χαντρών με τα τρισδιάστατα διακοσμημένα με χάντρες κεντημένα λουλούδια για το πλεονέκτημα ραπτικών Haute:

 

1. Η εφαρμογή της κεντητικής στο σχέδιο ύφους ιματισμού, είναι η ενότητα της ομορφιάς και χρησιμότητα. Μπορέστε όχι μόνο να ενισχύσετε την αισθητική μορφή ιματισμού, αλλά και μπορεί να αυξήσει την πρακτική λειτουργία του ιματισμού.

2. Σύμφωνα με το θέμα του ιματισμού, σχεδιάστε ένα όμορφο σχέδιο, μέσω του έξυπνου συνδυασμού βίδας επάνω στο κοστούμι, με τα υλικά των διαφορετικών μορφών και του φωτεινού χρώματος λαμπρότητας, για να απεικονίσετε τη διακοσμητική επίδραση.

3. Παρουσιάζοντας φωτεινό μαργαριτάρι, η τρισδιάστατη αίσθηση ισχυρού, καθαρίζει την επίδραση στρώματος.

4. Με τη διακοσμημένη με χάντρες τέχνη κεντητικής στο γαμήλιο φόρεμα, το σχέδιο φορεμάτων για να εξωραΐσει, κάνει τον ιματισμό στα κομψά, πανέμορφα οπτικά αποτελέσματα προϊόντων.

5. Η διακοσμημένη με χάντρες τέχνη κεντητικής που χρησιμοποιείται στον πλέκοντας ιματισμό βελούδου, όχι μόνο δεν καταστρέφει το τηλεσκοπικό ελαστικό μαλλί τα ίδια υφαμένα προϊόντα, αλλά και θα παραγάγει την επίδραση στιλπνής και αντίθεσης βελούδου μαλακή.

6. Και η δυνατότητα πραγματοποίησης και εύκολος να πλύνει, διακοσμημένες με χάντρες πρώτες ύλες διαδικασίας κεντητικής δεν είναι πλέον περιορισμένες, άφθονες πρώτες ύλες, που αυξάνουν τη βίδα επάνω στην τεχνική, και το σχέδιο διακοσμήσεων πλουσιότερο.

 

 

 

Εφαρμόζοντας την αρχή χλωμού - μπλε ύφασμα δαντελλών χαντρών με τα τρισδιάστατα διακοσμημένα με χάντρες κεντημένα λουλούδια για τις ραπτικές Haute:

 

Το σχεδιάγραμμα της κεντητικής στο σχέδιο μόδας πρέπει να είναι λογικό. Για να έχει το γενικό σχέδιο, ύφος τι είδους ενδυμασίας, κατάλληλο για τα σχέδια κεντητικής, η επιλογή των τεχνικών κεντητικής, υλικά, χρώμα και ούτω καθεξής με την ηχώ μορφής ιματισμού μεταξύ τους, που συντονίζεται, ενοποιημένος, αρμονικός και τέλειος. Σχέδιο κεντητικής για να είναι σύμφωνος με το ύφος του ιματισμού. Κεντημένο υλικό για να ταιριάξει με τα υφάσματα ιματισμού. Η κεντητική φιαγμένη από διαφορετικά υλικά, απαιτήσεις τεχνικής κεντητικής είναι διαφορετική, οι διαφορετικές τεχνικές θα παραγάγουν τις διαφορετικές μορφολογικές αλλαγές. Ύφασμα ιματισμού με διάφορες μορφές, διαφορετικές μορφές, ανάλογα με το ύφασμα μαλακό, δύσκαμπτο, drape, το πάχος, το βάρος και άλλα χαρακτηριστικά, την υλική επιλογή κεντητικής και το ταίριασμα υφάσματος ιματισμού. Τα υλικά κεντητικής στη διαμόρφωση ενδυμάτων πρέπει να παίξουν την πλούσια διαμόρφωση, να απεικονίσει την ομορφιά, ο μοναδικός ρόλος. Χρώμα κεντητικής στις αρχές. Κεντητική που εφαρμόζεται στον ιματισμό, για να πιάσει ακριβώς τη βασική γνώση του χρώματος κεντητικής και της χρωματικής προσαρμογής μεθόδου, ικανότητα του ίδιου χρώματος, παρόμοιο χρώμα, χρώμα αντίθεσης, συμπληρωματικό χρώμα. Κρατήστε τα ενδύματα με την αρμονία, απεικονίστε απλός αλλά μη θαμπός, διαφορετικός και ενοποιημένος οι ταιριάζοντας με κανόνες. Η κεντητική στον ιματισμό στο χρώμα για να δώσει έμφαση στα πλούσια, απλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα και διαφοροποιημένος.

 

 

Χλωμός - το μπλε ύφασμα δαντελλών χαντρών με τα τρισδιάστατα διακοσμημένα με χάντρες κεντημένα λουλούδια για τη φωτογραφία ραπτικών Haute παρουσιάζει:

 

Χλωμός - μπλε διακοσμημένο με χάντρες τρισδιάστατο ύφασμα δαντελλών λουλουδιών από το ναυπηγείο για το γαμήλιο φόρεμα

Χλωμιάστε - μπλε ύφασμα δαντελλών χαντρών με τα τρισδιάστατα διακοσμημένα με χάντρες κεντημένα λουλούδια για τη χρησιμοποίηση ραπτικών Haute

Χλωμός - μπλε διακοσμημένο με χάντρες τρισδιάστατο ύφασμα δαντελλών λουλουδιών από το ναυπηγείο για το γαμήλιο φόρεμα

Χλωμιάστε - μπλε ύφασμα δαντελλών χαντρών με τα τρισδιάστατα διακοσμημένα με χάντρες κεντημένα λουλούδια για τα επιλεγμένα φυσικά, μη ρυπογόνα, ραπτικές υψηλής ποιότητας υλικά Haute

 

 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
winnie

WhatsApp : +8613632120567