Εκλεκτής ποιότητας συμμετρικό Floral νάυλον ύφασμα δαντελλών για το γαμήλιο φόρεμα με τη μαγειρευμένη άκρη

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: GuangDong
Μάρκα: Cheerslife
Πιστοποίηση: OEKO-TEX STANDARD 100
Αριθμό μοντέλου: QA12002
Ποσότητα παραγγελίας min: ελεύθερο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 200 ναυπηγεία/ρόλος, μεμονωμένη συσκευασία τσαντών
Χρόνος παράδοσης: 2-3 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 100000 υάρδες το μήνα
Σύνθεση: Βαμβάκι και νάυλον Χρώμα: σαν απαίτηση πελατών
Πλάτος: 130cm Δείγματος: ελεύθερο
Εργοστάσιο: κατασκευαστής

130cm πλάτους εκλεκτής ποιότητας συμμετρικό Floral ύφασμα γαμήλιων φορεμάτων δαντελλών πλέγματος κεντητικής νάυλον

 

Εισαγωγή των νάυλον μιγμάτων


Τα καθαρά νάυλον κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα θα μπορούσαν να οφείλονται ανήσυχος στην έλλειψη του νάυλον αποροφητικότητας. Η υγρασία έμεινε μέσα στο ύφασμα κοντά στο δέρμα υπό τους καυτούς ή υγρούς όρους αντ' αυτού που είναι «κακούς» μακριά. Το νάυλον ύφασμα θα μπορούσε επίσης να είναι itchy, και έτεινε να προσκολληθεί και να σπινθηρίσει μερικές φορές ως αποτέλεσμα του στατικού ηλεκτρικού φορτίου που ενισχύθηκε από την τριβή.

 

Η λύση που βρέθηκε στα προβλήματα με το καθαρό νάυλον ύφασμα ήταν να συνδυαστεί το νάυλον με άλλα υπάρχοντα ίνες ή πολυμερή σώματα όπως το βαμβάκι, πολυεστέρας, και spandex. Αυτό οδήγησε στην ανάπτυξη μιας ποικιλίας των συνδυασμένων υφασμάτων. Τα νέα νάυλον μίγματα διατήρησαν τις επιθυμητές ιδιότητες του νάυλον (ελαστικότητα, διάρκεια, δυνατότητα που βάφεται) και κράτησαν τις τιμές ενδυμάτων χαμηλές και προσιτές.

 

Προδιαγραφές:

 

Όνομα προϊόντων QA12002

Υλικό

Βαμβάκι και νάυλον

Χρώμα

Σαν απαίτηση πελατών

Εμπορικό σήμα

Cheerslife

MOQ

Ελεύθερος

Χρόνος παράδοσης

2-3 εβδομάδες

Όρος πληρωμής

T/T

 

 

Νάυλον παρουσίαση υφάσματος δαντελλών:

 

Το νάυλον είναι ένας γενικός προσδιορισμός για μια οικογένεια των συνθετικών πολυμερών σωμάτων, βασισμένος στα αλειφατικά ή ημι-αρωματικά πολυαμίδια. Το νάυλον είναι ένα θερμοπλαστικό μεταξωτό υλικό που μπορεί να μέταλλο-υποβληθεί σε επεξεργασία στις ίνες, τις ταινίες ή τις μορφές.

Τα νάυλον πολυμερή σώματα μπορούν να αναμιχθούν με μια ευρεία ποικιλία των πρόσθετων ουσιών για να επιτύχουν πολλές διαφορετικές παραλλαγές ιδιοκτησίας. Τα νάυλον πολυμερή σώματα έχουν βρεί τις σημαντικές εμπορικές εφαρμογές στο ύφασμα και τις ίνες, ενίσχυση ενδυμασίας, και στις μορφές.

Εύφλεκτο - Ο νάυλον ιματισμός τείνει να είναι λιγότερο εύφλεκτος από το βαμβάκι και την τεχνητή μέταξα, αλλά οι νάυλον ίνες μπορούν να λειώσουν και να κολλήσουν για να ξεφλουδίσουν. Το νάυλον είναι λιγότερο απορροφητικό από το μαλλί ή το βαμβάκι.

 

 

Νάυλον πλεονέκτημα υφάσματος δαντελλών:

 

1. Το νάυλον είναι σαφές και άχρωμο, ή γαλακτώδες, αλλά είναι εύκολα βαμμένο, ανώτερο colorfastness.
2. Υψηλή επιμήκυνση, ιδιαίτερα ελαστική (τα νάυλον υφάσματα τίθενται), και άριστη αντίσταση γδαρσίματος. Καλύτερες ιδιότητες διάβρωσης, καλύτερη αντίσταση φωτός του ήλιου.
3. Το νάυλον είναι εύκολο στη χρωστική ουσία, εξασθενίζει ευκολότερα έχει μια υψηλότερη αντίσταση αντίκτυπου, μια γρηγορότερη απορρόφηση υγρασίας, μια μεγαλύτερη ελαστικότητα και μια ελαστική αποκατάσταση.
4. Υψηλή αντίσταση στα έντομα, τους μύκητες, τα ζώα, καθώς επίσης και τις φόρμες, το ωίδιο, την αποσύνθεση και πολλές χημικές ουσίες.
5. Λειωμένα μέταλλα αντί του καψίματος.
6. Καλή συγκεκριμένη δύναμη.
7. Προετοιμάζω το έδαφος για τα ενδύματα εύκολος-προσοχής
8. Πτυχώνει και οι πτυχές μπορούν να τεθούν στις υψηλότερες θερμοκρασίες - Υψηλό σημείο τήξης (256 °C/492.8 °F)
9. Παραλλαγή της λαμπρότητας: το νάυλον έχει τη δυνατότητα να είναι πολύ λαμπερό, semilustrous ή θαμπό.
10. Διάρκεια: οι υψηλές ίνες αντοχής της χρησιμοποιούνται για τις ζώνες ασφαλείας, τα σκοινιά ροδών, το βαλλιστικό ύφασμα και άλλες χρήσεις.

 

 

Οι υπηρεσίες μας:

 

Έχουμε μια επαγγελματική Ομάδα Διοίκησης για να ελέγξουμε τον έλεγχο ποιότητας και δαπανών, θα ελέγξουμε κάθε κομμάτι μονάδων από το κομμάτι βασισμένο σε ένα πρότυπο επιθεώρησης μηδέν-ατέλειας και όλες οι πρώτες ύλες επιθεωρούνται προτού να τεθούν στην παραγωγή, για να σιγουρευτούν τα προϊόντα μας είναι μέχρι τα πρότυπα. η καλή θέληση παραδίδεται εγκαίρως και παρέχει τη θερμή και φιλική υπηρεσία και την υπηρεσία μεταπώλησης. (Ενημερώστε τις πληροφορίες ναυτιλίας μόλις possilbe, εξασφαλίστε την παράδοση προϊόντων εγκαίρως και τα έγγραφα θα σταλούν σωστά και αμέσως)

 

130cm πλάτους το εκλεκτής ποιότητας συμμετρικό Floral ύφασμα γαμήλιων φορεμάτων δαντελλών πλέγματος κεντητικής νάυλον είναι δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο περισσότερες από 30 χώρες

 Εκλεκτής ποιότητας συμμετρικό Floral νάυλον ύφασμα δαντελλών για το γαμήλιο φόρεμα με τη μαγειρευμένη άκρηΕκλεκτής ποιότητας συμμετρικό Floral νάυλον ύφασμα δαντελλών για το γαμήλιο φόρεμα με τη μαγειρευμένη άκρη

 

130cm πλάτους εκλεκτής ποιότητας συμμετρικά Floral υλικά γαμήλιων φορεμάτων δαντελλών πλέγματος κεντητικής νάυλον επιλεγμένα φυσικά, μη ρυπογόνα, ύφασμα υψηλής ποιότητας

Εκλεκτής ποιότητας συμμετρικό Floral νάυλον ύφασμα δαντελλών για το γαμήλιο φόρεμα με τη μαγειρευμένη άκρηΕκλεκτής ποιότητας συμμετρικό Floral νάυλον ύφασμα δαντελλών για το γαμήλιο φόρεμα με τη μαγειρευμένη άκρηΕκλεκτής ποιότητας συμμετρικό Floral νάυλον ύφασμα δαντελλών για το γαμήλιο φόρεμα με τη μαγειρευμένη άκρη

  

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shine Lin

WhatsApp : +8613632120567