Το ροζ 47 ίντσας κέντησε το βαρύ διακοσμημένο με χάντρες ύφασμα δαντελλών από το ναυπηγείο με τη μαγειρευμένη άκρη

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: GuangDong
Μάρκα: Cheerslife
Αριθμό μοντέλου: QA11098
Ποσότητα παραγγελίας min: 30yds
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 5yards/bag
Όροι πληρωμής: D/A, D/P, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 10000/yard/month

47 ίντσες όμορφου ροζ που κεντιέται και βαρύ διακοσμημένο με χάντρες ύφασμα δαντελλών, μαγειρευμένο ύφασμα δαντελλών περιποίησης

 

Πλεονέκτημα:

 

1. Η εφαρμογή της κεντητικής στο σχέδιο ύφους ιματισμού, είναι η ενότητα της ομορφιάς και χρησιμότητα. Μπορέστε όχι μόνο να ενισχύσετε την αισθητική μορφή ιματισμού, αλλά και μπορεί να αυξήσει την πρακτική λειτουργία του ιματισμού.

2. Σύμφωνα με το θέμα του ιματισμού, σχεδιάστε ένα όμορφο σχέδιο, μέσω του έξυπνου συνδυασμού βίδας επάνω στο κοστούμι, με τα υλικά των διαφορετικών μορφών και του φωτεινού χρώματος λαμπρότητας, για να απεικονίσετε τη διακοσμητική επίδραση.

3. Παρουσιάζοντας φωτεινό μαργαριτάρι, η τρισδιάστατη αίσθηση ισχυρού, καθαρίζει την επίδραση στρώματος.

4. Με τη διακοσμημένη με χάντρες τέχνη κεντητικής στο γαμήλιο φόρεμα, το σχέδιο φορεμάτων για να εξωραΐσει, κάνει τον ιματισμό στα κομψά, πανέμορφα οπτικά αποτελέσματα προϊόντων.

5. Η διακοσμημένη με χάντρες τέχνη κεντητικής που χρησιμοποιείται στον πλέκοντας ιματισμό βελούδου, όχι μόνο δεν καταστρέφει το τηλεσκοπικό ελαστικό μαλλί τα ίδια υφαμένα προϊόντα, αλλά και θα παραγάγει την επίδραση στιλπνής και αντίθεσης βελούδου μαλακή.

6. Και η δυνατότητα πραγματοποίησης και εύκολος να πλύνει, διακοσμημένες με χάντρες πρώτες ύλες διαδικασίας κεντητικής δεν είναι πλέον περιορισμένες, άφθονες πρώτες ύλες, που αυξάνουν τη βίδα επάνω στην τεχνική, και το σχέδιο διακοσμήσεων πλουσιότερο.

Προδιαγραφές:

Στοιχείο προϊόντων QA11098
Υλικό πολυεστέρας στο νάυλον πλέγμα με το λουλούδι και τη χάντρα
Χρώμα οποιοδήποτε χρώμα
Εμπορικό σήμα Cheerslife
MOQ 30Y
Χρόνος παράδοσης 1-2 εβδομάδες
Όρος πληρωμής T/T L/C ...... κ.λπ.

 

47 ίντσες όμορφου ροζ που κεντιέται και βαρύ διακοσμημένο με χάντρες ύφασμα δαντελλών, μαγειρευμένη εφαρμογή υφάσματος δαντελλών περιποίησης:

 

ΕΞΟΧΟΣ ΕΞΟΧΟΣ ΛΕΠΤΟΣ! ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟΣ!

Ύφασμα δαντελλών Brial ελεφαντόδοντου, περιποίηση δαντελλών του Αλενσόν
διακοσμημένος με χάντρες η περιποίηση δαντελλών, η δαντέλλα γαμήλιας περιποίησης, εκλεκτής ποιότητας περιποίηση δαντελλών

======MATERIAL======
Δαντέλλα του Αλενσόν


=====MEASUREMENT=====

47 ίντσες στο ύψος, που πωλεί κοντά ανά ναυπηγείο, κόβουμε αυτό το ύφασμα με το χέρι, τόσο παρακαλώ καταλάβετε που μπορεί να δημιουργήσει μια ανοχή ιντσών 1-3. εάν αγοράσετε περισσότερων, θα πάρετε ένα άκοπο piece~

=======COLOR========

ελεφαντόδοντο όπως βλέπετε από την εικόνα

======QUANTITY======

Αυτή η λίστα είναι για 1 υάρδα, convo εγώ εάν χρειάζεστε περισσότερους.

 

 

 

Εφαρμόζοντας την αρχή 47 ιντσών όμορφου ροζ που κεντιέται και του βαριού διακοσμημένου με χάντρες υφάσματος δαντελλών, μαγειρευμένο ύφασμα δαντελλών περιποίησης:

 

Το σχεδιάγραμμα της κεντητικής στο σχέδιο μόδας πρέπει να είναι λογικό. Για να έχει το γενικό σχέδιο, ύφος τι είδους ενδυμασίας, κατάλληλο για τα σχέδια κεντητικής, η επιλογή των τεχνικών κεντητικής, υλικά, χρώμα και ούτω καθεξής με την ηχώ μορφής ιματισμού μεταξύ τους, που συντονίζεται, ενοποιημένος, αρμονικός και τέλειος. Σχέδιο κεντητικής για να είναι σύμφωνος με το ύφος του ιματισμού. Κεντημένο υλικό για να ταιριάξει με τα υφάσματα ιματισμού. Η κεντητική φιαγμένη από διαφορετικά υλικά, απαιτήσεις τεχνικής κεντητικής είναι διαφορετική, οι διαφορετικές τεχνικές θα παραγάγουν τις διαφορετικές μορφολογικές αλλαγές. Ύφασμα ιματισμού με διάφορες μορφές, διαφορετικές μορφές, ανάλογα με το ύφασμα μαλακό, δύσκαμπτο, drape, το πάχος, το βάρος και άλλα χαρακτηριστικά, την υλική επιλογή κεντητικής και το ταίριασμα υφάσματος ιματισμού. Τα υλικά κεντητικής στη διαμόρφωση ενδυμάτων πρέπει να παίξουν την πλούσια διαμόρφωση, να απεικονίσει την ομορφιά, ο μοναδικός ρόλος. Χρώμα κεντητικής στις αρχές. Κεντητική που εφαρμόζεται στον ιματισμό, για να πιάσει ακριβώς τη βασική γνώση του χρώματος κεντητικής και της χρωματικής προσαρμογής μεθόδου, ικανότητα του ίδιου χρώματος, παρόμοιο χρώμα, χρώμα αντίθεσης, συμπληρωματικό χρώμα. Κρατήστε τα ενδύματα με την αρμονία, απεικονίστε απλός αλλά μη θαμπός, διαφορετικός και ενοποιημένος οι ταιριάζοντας με κανόνες. Η κεντητική στον ιματισμό στο χρώμα για να δώσει έμφαση στα πλούσια, απλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα και διαφοροποιημένος.

 

 

Οι υπηρεσίες μας για 47 ίντσες όμορφου ροζ που κεντιέται και το βαρύ διακοσμημένο με χάντρες ύφασμα δαντελλών, μαγειρευμένο ύφασμα δαντελλών περιποίησης:

 

Έχουμε μια επαγγελματική Ομάδα Διοίκησης για να ελέγξουμε τον έλεγχο ποιότητας και δαπανών, θα ελέγξουμε κάθε κομμάτι μονάδων από το κομμάτι βασισμένο σε ένα πρότυπο επιθεώρησης μηδέν-ατέλειας και όλες οι πρώτες ύλες επιθεωρούνται προτού να τεθούν στην παραγωγή, για να σιγουρευτούν τα προϊόντα μας είναι μέχρι τα πρότυπα. η καλή θέληση παραδίδεται εγκαίρως και παρέχει τη θερμή και φιλική υπηρεσία και την υπηρεσία μεταπώλησης. (Ενημερώστε τις πληροφορίες ναυτιλίας μόλις possilbe, εξασφαλίστε την παράδοση προϊόντων εγκαίρως και τα έγγραφα θα σταλούν σωστά και αμέσως)

 

 

Το ροζ 47 ίντσας κέντησε το βαρύ διακοσμημένο με χάντρες ύφασμα δαντελλών από το ναυπηγείο με τη μαγειρευμένη άκρηΤο ροζ 47 ίντσας κέντησε το βαρύ διακοσμημένο με χάντρες ύφασμα δαντελλών από το ναυπηγείο με τη μαγειρευμένη άκρηΤο ροζ 47 ίντσας κέντησε το βαρύ διακοσμημένο με χάντρες ύφασμα δαντελλών από το ναυπηγείο με τη μαγειρευμένη άκρηΤο ροζ 47 ίντσας κέντησε το βαρύ διακοσμημένο με χάντρες ύφασμα δαντελλών από το ναυπηγείο με τη μαγειρευμένη άκρη

47 ίντσες όμορφου ροζ που κεντιέται και το βαρύ διακοσμημένο με χάντρες ύφασμα δαντελλών, μαγειρευμένο ύφασμα δαντελλών περιποίησης είναι δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο περισσότερες από 30 χώρες

 

47 ίντσες όμορφου ροζ που κεντιέται και βαρύ διακοσμημένο με χάντρες ύφασμα δαντελλών, μαγειρευμένα επιλεγμένα φυσικά, μη ρυπογόνα, ύφασμα υψηλής ποιότητας υλικά δαντελλών περιποίησης

Στοιχεία επικοινωνίας
Crystal

WhatsApp : +8613632120567