ύφασμα δαντελλών 125cm κόκκινο κεντημένο διακοσμημένο με χάντρες, διακοσμημένη νυφική δαντέλλα από το ναυπηγείο

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: GuangDong
Μάρκα: Cheerslife
Αριθμό μοντέλου: QA11094
Ποσότητα παραγγελίας min: 30yds
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 5yds/bag
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 1000/yds/month

ύφασμα δαντελλών 125cm κόκκινο από το ναυπηγείο, κόκκινη δαντέλλα, δαντέλλα του Αλενσόν, νυφική δαντέλλα, γαμήλια δαντέλλα, Garter δαντέλλα, δαντέλλα μαργαριταριών

 

Προδιαγραφές:

 

Στοιχείο προϊόντων

QA11094

Υλικό

πολυεστέρας στο νάυλον πλέγμα με το λουλούδι και τη χάντρα

Χρώμα

οποιοδήποτε χρώμα

Εμπορικό σήμα

Cheerslife

MOQ

30Y

Χρόνος παράδοσης

1-2 εβδομάδες

Όρος πληρωμής

T/T L/C ...... κ.λπ.

 


ύφασμα δαντελλών 125cm κόκκινο από το ναυπηγείο, κόκκινη δαντέλλα, δαντέλλα του Αλενσόν, νυφική δαντέλλα, γαμήλια δαντέλλα, Garter δαντέλλα, δαντέλλα μαργαριταριών

 

Εφαρμογή:

 

 • Τύπος τεχνών: Κεντητική, παραγωγή καπέλων & τέχνες τρίχας, κόσμημα που κάνουν, Needlepoint, ράψιμο
 • Αρχικό χρώμα: Κόκκινος
 • Περίπτωση: Γάμος
 • Αρχική ίνα: Πολυεστέρας
 • Σκοπός: Μόδα & ενδυμασία
 • Παχιά τέταρτα: Αριθ.
 • Χέρι που τυπώνεται: Αριθ.
 • Στεγανοποιήστε: Αριθ.
 • Microfiber: Αριθ.
 • Αρχικό ύφασμα: Δαντέλλα
 • Δευτεροβάθμιο ύφασμα: Τσέκια
 • Περικοπή στο μέγεθος: Αριθ.
 • Οργανικός: Αριθ.
 • Πλάτος: 125 εκατοστόμετρα
 • Σχέδιο: Floral

ύφασμα δαντελλών 125cm κόκκινο από το ναυπηγείο, κόκκινη δαντέλλα, δαντέλλα του Αλενσόν, νυφική δαντέλλα, γαμήλια δαντέλλα, Garter δαντέλλα, dvantage δαντελλών μαργαριταριών:

 

1. Η εφαρμογή της κεντητικής στο σχέδιο ύφους ιματισμού, είναι η ενότητα της ομορφιάς και χρησιμότητα. Μπορέστε όχι μόνο να ενισχύσετε την αισθητική μορφή ιματισμού, αλλά και μπορεί να αυξήσει την πρακτική λειτουργία του ιματισμού.

2. Σύμφωνα με το θέμα του ιματισμού, σχεδιάστε ένα όμορφο σχέδιο, μέσω του έξυπνου συνδυασμού βίδας επάνω στο κοστούμι, με τα υλικά των διαφορετικών μορφών και του φωτεινού χρώματος λαμπρότητας, για να απεικονίσετε τη διακοσμητική επίδραση.

3. Παρουσιάζοντας φωτεινό μαργαριτάρι, η τρισδιάστατη αίσθηση ισχυρού, καθαρίζει την επίδραση στρώματος.

4. Με τη διακοσμημένη με χάντρες τέχνη κεντητικής στο γαμήλιο φόρεμα, το σχέδιο φορεμάτων για να εξωραΐσει, κάνει τον ιματισμό στα κομψά, πανέμορφα οπτικά αποτελέσματα προϊόντων.

5. Η διακοσμημένη με χάντρες τέχνη κεντητικής που χρησιμοποιείται στον πλέκοντας ιματισμό βελούδου, όχι μόνο δεν καταστρέφει το τηλεσκοπικό ελαστικό μαλλί τα ίδια υφαμένα προϊόντα, αλλά και θα παραγάγει την επίδραση στιλπνής και αντίθεσης βελούδου μαλακή.

6. Και η δυνατότητα πραγματοποίησης και εύκολος να πλύνει, διακοσμημένες με χάντρες πρώτες ύλες διαδικασίας κεντητικής δεν είναι πλέον περιορισμένες, άφθονες πρώτες ύλες, που αυξάνουν τη βίδα επάνω στην τεχνική, και το σχέδιο διακοσμήσεων πλουσιότερο.

 

 

Εφαρμογή της αρχής του υφάσματος δαντελλών 140cmBeige, χρυσή δαντέλλα, γαλλική δαντέλλα, δαντέλλα του Αλενσόν, νυφική δαντέλλα, γαμήλια δαντέλλα, Garter δαντέλλα, δαντέλλα μαργαριταριών:

 

Το σχεδιάγραμμα της κεντητικής στο σχέδιο μόδας πρέπει να είναι λογικό. Για να έχει το γενικό σχέδιο, ύφος τι είδους ενδυμασίας, κατάλληλο για τα σχέδια κεντητικής, η επιλογή των τεχνικών κεντητικής, υλικά, χρώμα και ούτω καθεξής με την ηχώ μορφής ιματισμού μεταξύ τους, που συντονίζεται, ενοποιημένος, αρμονικός και τέλειος. Σχέδιο κεντητικής για να είναι σύμφωνος με το ύφος του ιματισμού. Κεντημένο υλικό για να ταιριάξει με τα υφάσματα ιματισμού. Η κεντητική φιαγμένη από διαφορετικά υλικά, απαιτήσεις τεχνικής κεντητικής είναι διαφορετική, οι διαφορετικές τεχνικές θα παραγάγουν τις διαφορετικές μορφολογικές αλλαγές. Ύφασμα ιματισμού με διάφορες μορφές, διαφορετικές μορφές, ανάλογα με το ύφασμα μαλακό, δύσκαμπτο, drape, το πάχος, το βάρος και άλλα χαρακτηριστικά, την υλική επιλογή κεντητικής και το ταίριασμα υφάσματος ιματισμού. Τα υλικά κεντητικής στη διαμόρφωση ενδυμάτων πρέπει να παίξουν την πλούσια διαμόρφωση, να απεικονίσει την ομορφιά, ο μοναδικός ρόλος. Χρώμα κεντητικής στις αρχές. Κεντητική που εφαρμόζεται στον ιματισμό, για να πιάσει ακριβώς τη βασική γνώση του χρώματος κεντητικής και της χρωματικής προσαρμογής μεθόδου, ικανότητα του ίδιου χρώματος, παρόμοιο χρώμα, χρώμα αντίθεσης, συμπληρωματικό χρώμα. Κρατήστε τα ενδύματα με την αρμονία, απεικονίστε απλός αλλά μη θαμπός, διαφορετικός και ενοποιημένος οι ταιριάζοντας με κανόνες. Η κεντητική στον ιματισμό στο χρώμα για να δώσει έμφαση στα πλούσια, απλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα και διαφοροποιημένος.

 

 

Οι υπηρεσίες μας για ύφασμα δαντελλών 125cm το κόκκινο από το ναυπηγείο, κόκκινη δαντέλλα, δαντέλλα του Αλενσόν, νυφική δαντέλλα, γαμήλια δαντέλλα, Garter δαντέλλα, δαντέλλα μαργαριταριών:

 

Έχουμε μια επαγγελματική Ομάδα Διοίκησης για να ελέγξουμε τον έλεγχο ποιότητας και δαπανών, θα ελέγξουμε κάθε κομμάτι μονάδων από το κομμάτι βασισμένο σε ένα πρότυπο επιθεώρησης μηδέν-ατέλειας και όλες οι πρώτες ύλες επιθεωρούνται προτού να τεθούν στην παραγωγή, για να σιγουρευτούν τα προϊόντα μας είναι μέχρι τα πρότυπα. η καλή θέληση παραδίδεται εγκαίρως και παρέχει τη θερμή και φιλική υπηρεσία και την υπηρεσία μεταπώλησης. (Ενημερώστε τις πληροφορίες ναυτιλίας μόλις possilbe, εξασφαλίστε την παράδοση προϊόντων εγκαίρως και τα έγγραφα θα σταλούν σωστά και αμέσως)

 

ύφασμα δαντελλών 125cm κόκκινο κεντημένο διακοσμημένο με χάντρες, διακοσμημένη νυφική δαντέλλα από το ναυπηγείούφασμα δαντελλών 125cm κόκκινο κεντημένο διακοσμημένο με χάντρες, διακοσμημένη νυφική δαντέλλα από το ναυπηγείούφασμα δαντελλών 125cm κόκκινο κεντημένο διακοσμημένο με χάντρες, διακοσμημένη νυφική δαντέλλα από το ναυπηγείούφασμα δαντελλών 125cm κόκκινο κεντημένο διακοσμημένο με χάντρες, διακοσμημένη νυφική δαντέλλα από το ναυπηγείο

 

ύφασμα δαντελλών 125cm το κόκκινο από το ναυπηγείο, κόκκινη δαντέλλα, δαντέλλα του Αλενσόν, νυφική δαντέλλα, γαμήλια δαντέλλα, Garter δαντέλλα, δαντέλλα μαργαριταριών είναι δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο περισσότερες από 30 χώρες

 

ύφασμα δαντελλών 125cm κόκκινο από το ναυπηγείο, κόκκινη δαντέλλα, δαντέλλα του Αλενσόν, νυφική δαντέλλα, γαμήλια δαντέλλα, Garter δαντέλλα, επιλεγμένα φυσικά, μη ρυπογόνα, δαντέλλα υψηλής ποιότητας υλικά μαργαριταριών

Στοιχεία επικοινωνίας
Crystal

WhatsApp : 8613632120567