Χημική περιποίηση δαντελλών πολυεστέρα από το ναυπηγείο με το κοίλο έξω γεωμετρικό σχέδιο ρόμβων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: GuangDong
Μάρκα: Cheerslife
Πιστοποίηση: OEKO-TEX STANDARD 100
Αριθμό μοντέλου: QH02182
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000 υάρδες
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 200 ναυπηγεία/ρόλος, μεμονωμένη συσκευασία τσαντών
Χρόνος παράδοσης: 1-2 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 500000 ναυπηγεία το μήνα

 

Γεωμετρικός κώδικας φραγμών περιποίησης δαντελλών πολυεστέρα κεντητικής ρόμβων κοίλος χημικός

 

 

Πλεονέκτημα δαντελλών πολυεστέρα:

 

Οι περιποιήσεις πολυεστέρα είναι ιδιαίτερα λεκές ανθεκτικός. Στην πραγματικότητα, η μόνη κατηγορία χρωστικών ουσιών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αλλάξει το χρώμα του υφάσματος πολυεστέρα είναι αυτό που είναι γνωστό όπως διασκορπίζει χρωστικές ουσίες. Το χρώμα του πολυεστέρα δεν εξασθενίζει γρήγορα στον ήλιο. Το ύφασμα είναι εύκολο στη χρωστική ουσία. Ο πολυεστέρας είναι ανθεκτικός, και τεντώνει, κάνοντας το σκληρά στο δάκρυ. Δεν συρρικνώνεται ή δεν ζαρώνει εύκολα. Επειδή δεν είναι μια οργανική ουσία, είναι ανθεκτικό στο ωίδιο. Ο πολυεστέρας αντιστέκεται επίσης να συρρικνωθεί, έτσι κρατά τη μορφή του καλά. Ο πολυεστέρας τείνει να είναι ένα ανέξοδο ύφασμα, επειδή προέρχεται από τις τεχνητές παρά φυσικές πηγές. Το ύφασμα πολυεστέρα είναι ανακυκλώσιμο. Το ύφασμα πολυεστέρα έρχεται σε διάφορες παραλλαγές, η συμπερίληψη πλέκει και jerseys. Μερικοί κατασκευαστές δημιουργούν το υλικό πολυεστέρα που μοιάζει με το βαμβάκι ή το μετάξι. Πολλοί, αν και δεν δακτυλογραφεί όλος, του πολυεστέρα είναι που μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο. 100% ίνα πολυεστέρα που υφαίνεται για να μοιάσει με τη γυαλάδα και τη διάρκεια του έντομο-παραγόμενου μεταξιού.

 

 

Εφαρμογή δαντελλών πολυεστέρα:

 

Οι περιποιήσεις δαντελλών πολυεστέρα είναι κατάλληλες για τα φορέματα γυναικών, φούστα, εγχώριο κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, κουρτίνα, τοποθετώντας στο κρεβάτι άρθρα, ενδυμασία, βιοτεχνία, μπλούζα, οι περιποιήσεις κ.λπ. που υφαίνονται ή που πλέκονται από το νήμα ή το νήμα πολυεστέρα χρησιμοποιούνται εκτενώς στις επιπλώσεις ενδυμασίας και σπιτιών. Οι δαντέλλες πολυεστέρα επιτρέπουν την εύκολες προσαρμογή και την επέκταση από τους σχεδιαστές. Cheerslife Group Ltd. υποστήριξη προσάρμοσε το σχέδιο και βάφοντας την υπηρεσία χρώματος, καλύψτε όλες τις απαιτήσεις σας. Οι επαγγελματικοί σχεδιαστές παρέχουν σε σας τις συμπαθητικές υπηρεσίες και τις προτάσεις σχεδίου. Για να αγοράσετε την περιποίηση δαντελλών πολυεστέρα, παρακαλώ επιλέξτε το εργοστάσιο δαντελλών πολυεστέρα, καλωσορίστε στο εργοστάσιο δαντελλών πολυεστέρα για να παρατηρήσετε και να καθοδηγήσετε τη συνεργασία.

 

 

Προδιαγραφές δαντελλών πολυεστέρα:

 

Στοιχείο προϊόντων QH02182
Υλικό 100% πολυεστέρας
Χρώμα οποιοδήποτε χρώμα
Εμπορικό σήμα Cheerslife
MOQ 1000Y
Χρόνος παράδοσης 1-2 εβδομάδες
Όρος πληρωμής T/T L/C ...... κ.λπ.

 

 

Εισαγωγή των μιγμάτων πολυεστέρα

 

Οι ίνες πολυεστέρα περιστρέφονται μερικές φορές μαζί με τις φυσικές ίνες για να παραγάγουν ένα ύφασμα με τις συνδυασμένες ιδιότητες. Τα μίγματα βαμβάκι-πολυεστέρα (polycotton) μπορούν να είναι ισχυρά, ρυτίδα και δάκρυ-ανθεκτικός, και να μειώσουν να συρρικνωθούν. Οι συνθετικές ίνες στον πολυεστέρα δημιουργούν επίσης τα υλικά με το νερό, τον αέρα και την περιβαλλοντική αντίσταση έναντι των εγκατάσταση-παραγόμενων ινών. Τα μειονεκτήματα των μιγμάτων βαμβακιού και πολυεστέρα περιλαμβάνουν την ύπαρξη λιγότερο αναπνεύσιμα από το βαμβάκι και την παγίδευση περισσότερης υγρασίας κολλώντας στο δέρμα. Είναι επίσης λιγότερο πυρίμαχοι και μπορούν να λειώσουν όταν αναφλέγεται.

 

Τα ελαφριά και λεπτά σύνορα δαντελλών πολυεστέρας-βαμβακιού σύνθετα χαρακτηρίζονται δεδομένου ότι κάθε ένα από το ανώτερο στρώμα και το χαμηλότερο στρώμα περιλαμβάνει τη στρέβλωση και weft, όπου η στρέβλωση και η κρόκη αναμειγνύονται και συνδέονται, η στρέβλωση αποτελείται με το συνδυασμό της νάυλον ίνας και spandex της ίνας, και η κρόκη αποτελείται με το συνδυασμό της ίνας μπαμπού, της ίνας βαμβακιού και της νάυλον ίνας.

 

 

Πώς να προσδιορίσει τη δαντέλλα πολυεστέρα:

 

Οι πολυεστέρες ως θερμοπλαστική μπορούν να μεταμορφωθούν μετά από την εφαρμογή της θερμότητας. Ενώ καύσιμοι στις υψηλές θερμοκρασίες, οι πολυεστέρες τείνουν να συρρικνωθούν μακρυά από τις φλόγες και να μόνος-εξαφανίσουν επάνω στην ανάφλεξη. Οι ίνες πολυεστέρα έχουν την υψηλή αντοχή και τον ε-συντελεστή καθώς επίσης και τη χαμηλή διακένωση απορρόφησης νερού ελάχιστης και σε σύγκριση με άλλες βιομηχανικές ίνες.

 

 

Χημική περιποίηση δαντελλών πολυεστέρα από το ναυπηγείο με το κοίλο έξω γεωμετρικό σχέδιο ρόμβων

οι γεωμετρικοί κώδικες φραγμών περιποίησης δαντελλών πολυεστέρα κεντητικής ρόμβων κοίλοι χημικοί είναι δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο περισσότερες από 30 χώρες

Χημική περιποίηση δαντελλών πολυεστέρα από το ναυπηγείο με το κοίλο έξω γεωμετρικό σχέδιο ρόμβων

γεωμετρικά επιλεγμένα φυσικά, μη ρυπογόνα, υψηλής ποιότητας υλικά κώδικα φραγμών περιποίησης δαντελλών πολυεστέρα κεντητικής ρόμβων κοίλα χημικά

Στοιχεία επικοινωνίας
Shine Lin

WhatsApp : 8613632120567